Witam.
Jakie są dla was najciekawsze sporty?
Ja osobiście lubię siatkówkę oraz jazdę na rowerze
Witam.
Jakie są dla was najciekawsze sporty?
Ja osobiście lubię siatkówkę oraz jazdę na rowerze
Siatkówka
Taki,w którym to człowiek ma najwięcej do powiedzenia a nie np. bolid.
curling. przełamanie mitu o tym, że zamiatanie jest czymś gorszym
:roll:
piłka nożna
:PP
Skoki narciarskie
Snooker, bilard itp.
ASG, Paintball, e-sport ;]
BMX oczywiście no, na MTB odpowiednio przerobionym też można poskakać
ale na BMX można tricki robić…
Jak dla mnie to siatkówka.
Skateboarding ofc
Piłka nożna, piłka ręczna
OFC Rower XC w błocie
Ale szosę też lubię i nie wiem czy nie kupię jakiejś kolarki jak fundusze by się znalazły. Pływanie też fajna sprawa. Piłka nożna tak o :] Jak jest w miarę zgranie to luxus się gra.
ASG, Paintball
PS.
jedzie ktoś w tym roku do Krzeczkowa na obóz Paintballowo-quadowy?
W telewizji lubię oglądać snooker,superbike i moto gp.Te wyścigi na tych motocyklach są szczególnie widowiskowe.Wolę je od no formuły 1,gdzie na torze mało zwykle się dzieje.A na motocyklach ,zwłaszcza jak faworytowi start nie pójdzie i musi gonić czołówkę(i często przyjeżdża pierwszy :lol: ),są niesamowite emocje.No i bardzo lubię patrzeć na zmagania mistrzów bilarda.Czasem są fantastyczne zagrania.Rzekłbym -wirtuozowskie.
Hmm według mnie ciekawy jest np. Parkour
Skakanie po murkach itp, potem może nawet budynkach ;D
Jest adrenalina i zabawa, ogólnie ciekawie.
Z drugiej strony ciekawe są różnego rodzaju sztuki walki, szczególnie mieszane.
Wiadomo boli, ale równiez adrenalina jest i jeśli wygrasz to euforia i w ogóle, a jak przegrasz to mas zmotywacje żeby ćwiczyć więcej;]
Tyle ode mnie
Piłka nożna w wykonaniu Chelsea London, no i oczywiście Skateboarding
koszykówka, wrestling, Rugby (jedyne co mnie wkurza to częste odgwizdywanie sędziów czyli częste przerwy)
wszystkie sporty na których opiera się rywalizacja, kontakt zespołowy, równe szanse i uczciwość są najciekawsze a sporty typu golf, zawodowy tenis stołowy, krykiet zawodowy itp. zamulają i usypiają ludzi…
kolarstwo górskie, snooker
Pływanie - o ile to się zalicza do sportu, ale chyba tak.
nurkowanie jest fajne, kolarstwo, unihokej (ulubiony na wf:D), a najmniej ciekawszy sport to wg mnie piłka nożna… Każdy się zachwyca takim chłamem…