A czy ten zasilacz da radę przy radeonie hd 5670 1gb 128 bit . ? Czy będzie ryzyko że może spalić kartę ? Ps. Sorry ale mój zasilacz to Modecom Logic 400W .
Jednak to przemyślałem i kupię gtx 460 1gb ponieważ z tego co widzę jest wydajniejszy od gtx 650 1gb. I ma mniejszy pobór mocy… A czy moja płyta głowna będzie obsługiwać ta kartę ? I jakiej marki zasilacz polecasz do 150-160 zł. max .
A sorry że tak pytam ale jestem kompletnie w tym zielony , a czy ten zasilacz mój obecny da radę tej karcie radeon hd 5670 gddr5 1gb ? I czy mój procek nie będzie jej ograniczał ? Proszę o odpowiedz .
Obecny zasilacz także sobie poradzi z kartą HD 5670, ponieważ jest ona bardzo słaba. Procesor nie będzie jej ograniczał. Zresztą ta karta do gier się nie nadaje.
Czyli karta do gier sie nie nadaje … A znajdzie sie coś lepszego w cenie do max 200 zł używanego, ale żeby zasilacz udzwignoł. Płyte głowną mam szeroką około 21-22 cm
Tylko że , nie za bardzo mi pasuje wymiana zasilacza … A co powiesz na Msi GT 730 2gb drr3 ? Lepsza od radeona hd 5670 1gb ddr5 ? I czy do GT 730 starczy mój zasilacz. Mi nie potrzebna jest jakaś karta full . Mi wystarczy że zwykłe gry poszły na średnich , nie mówię o bf4 lub bf 3 lub gta 5 .Tylko chce grać np GTA 4 na zalecanych/średnich .