Witam,
Topik trochę nie typowy, ale mam pytanie, jaki jest najbardziej “widowiskowy” czy jak kto woli zwypasiony taniec na dyskoteke :?:
Witam,
Topik trochę nie typowy, ale mam pytanie, jaki jest najbardziej “widowiskowy” czy jak kto woli zwypasiony taniec na dyskoteke :?:
Z grupy funky, np poping lub locking. Nie nadaje się do każdego rodzaju muzyki
walniesz breaka to wszystkim szczęka popadnie
Breka :?:
Break Dance Rodzaj tańca
A nie “bred gens”? Przecie, tak mówi polityk - czyli mówi dobrze i trza go słuchać xD
Ostatnio znalazłem ciekawy ‘tutek’.
Krok księżycowy na pewno Ci się przyda
Na YouTube wpisz ’ moonwalk tutorial ’ i tam są nie tylko takie, ale i różne takie…
Jadący kumaci zajarzą
Jak nie chcesz się uczyć tańców typu Break Dance to stań na środku sali zacznij machać byle jak rękoma i nogami i załotwione
dokladnie :d
Nie chce robić siary 8)
Coś takiego mi chodziło, tylko w profesionalnym stylu :?
Żeby dobrze tańczyć ,np poping trzeba tańczyć dużo i długo. Tak samo jest z brekiem.
PS Moonwalk wbrew pozorom nie jest taki łatwy
Polecam ci nauke pare chwytów z breakdance-a, sam dosyć dużo chwytów z breaka i powiem ci ze jak sie przyłożysz to też sie nauczysz tylko nie spodziewaj sie z po tygodniu bedziesz na środku sali wymiatał headspin-em albo innym trickiem
polecam Ci tą stronkę tam jest fajnie pokazane jak niektóre tricki robic
Zobacze…
Może będę trenował Breka 8)
ej chce sie nauczyc breka sam w domu pomocnika do ruznych trikow to znajde ale powiedzcie mi jak si ego najszybciej nauczyc dam wam moj nr kontaktowy jak co to dzwoncie i piszcie 512971474