Jaki telefon do 400 zł?

Witam wszystkich:)

Mam do Was takie pytanie:

Jakie są ostatnio modne telefony? Jakieś funkcjonalne itp.

Właśnie mam sobie coś kupić ale nie wiem dokładnie co…

(mam do dyspozycji 400zł)

Może coś polecicie do tej ceny.

Pozdrawiam

jak by Ci sie udało znaleźć do 400 to Nokia 5310 xm! sam korzystam i muszę powiedzieć że bardzo fajny i mały telefonik!

allegro

No nawet fajny z wyglądu. tylko trudno będzie znaleźć do 400. Chyba ze jeszcze trochę poczekam i dozbieram :slight_smile:

Co wg Ciebie oznacza “coś funkcjonalnego”?

O jakich priorytetach mowa?

hhhh no wiesz wszystkie takie zabawki. Np, dobry glośnik, dlugi czas trzymania baterii, dobra jakosc odtwarzanego dzwieku. Dla mnie nie liczy bynajmniej aparat

u mnie bateria trzyma 4 dni! głośnik bardzo dobry a telefon dzięki swojej “cienkości” nie zajmuje zbyt dużo miejsca! często nawet zapominam że go mam…

możesz kupić z linka co podałem albo poszukaj coś w stylu k550

SE k800i lub K810i ,w muzyczne nokie typu 5310 się nie pchaj bo to z muzyką poza 3,5 mm niema nic wspólnego :smiley:

SPV M3000 / MDA Vario :wink:

głośny, wybajerowany i do 400zł (nawet za 250zł kupisz ale w słabym stanie)

aparat 1,3mpx z lampą, cienki ale jest :stuck_out_tongue:

dotykowy, 2.8calowy ekranik ułatwia życie :smiley:

=D> zabawne nie licząc głośnika grającego krystalicznie czysto, możliwości dokupienia pierwszych lepszych słuchawek itd. to rzeczywiście nic :stuck_out_tongue:

Po za tym z tego co pamiętam te Nokie mają jakiś specjalny procesor odpowiedzialny za dźwięk :slight_smile:

Dlatego też optowałbym za jakąś muzyczną Nokią lub którymś z Sony Eryczków serii W lub K.

Za tą cenę można wyłapac konie n73 w bdb stanie.