Jaki telefon do 700zl polecicie?

Hej !   jak w   temacie  zastanawiałem się  na   samsungiem  S4 lub  sony  xperia  Z a może coś zupełnie  innego ? (używane  też wchodzą w  grę )

interesują mnie  raczej opinie  obeznanych w temacie a  nie  polecam to  bo  taki mam i jestem zadowolony !  pzdr 

Nie podajesz żadnych wymagań. Może spróbować oszędzić te 250zł i nowy Xiaomi Mi4?

sugeruje  co mam na myśli  pisząc  wybieram miedzy  s4 a  sony xperia , celuje  w  taką  półkę  smart fonów 

Cytuję “a może coś zupełnie  innego ?”.

p.s. postaraj się proszę zaczynać zdanie z wielkiej litry, używać kropek i nie stawiać spacji tam gdzie nie trzeba. Szanujmy się na forum.

Czyli celujesz w półkę flagowców z 2013 roku?

tak brałem  też pod uwagę  LG 2G dostane  taki telefon  w  cenie 800zl ? jest kilka  na allegro  w  tej cenie  ale pytanie czy to nie jest jakiś  haczyk bo nie wiem  czym różni sie  LG  g2 D802 od g2 F320 ? a pytanie  drugie  co bd  lepsze   bo mam Samsung  J5  czy starszy    flagowiec od  sony xperia Z 

Ja osobiście kupiłbym LG G2. Pierwsza Z’tka często samoczynnie pęka (nagrzewanie się i puchnięcie baterii), w nowszych (od Z1) trochę rzadziej. LG D802 to wersja europejska, a F320 to wersja koreańska nie kompatybilna z naszymi częstotliwościami GSM, uważaj też na allegro na tanie telefony z importu z angli (bo możesz zapłacić dodatkowe cło)  i na LG G2 mini, które ma słabsze podzespoły. Myślę że nawet za nowy LG G2 powinieneś się zmieścić w tych 700zł, raczej będziesz zadowolony. Jeżeli chodzi o Samsunga, to S4 to dobry wybór, ale osobiście nie polecam przez wypalające się amoledy, ale kto co woli, pozdrawiam.

ta  odp   mi  dużo pomogła  dzięki !