Hej ! jak w temacie zastanawiałem się na samsungiem S4 lub sony xperia Z a może coś zupełnie innego ? (używane też wchodzą w grę )
interesują mnie raczej opinie obeznanych w temacie a nie polecam to bo taki mam i jestem zadowolony ! pzdr
Hej ! jak w temacie zastanawiałem się na samsungiem S4 lub sony xperia Z a może coś zupełnie innego ? (używane też wchodzą w grę )
interesują mnie raczej opinie obeznanych w temacie a nie polecam to bo taki mam i jestem zadowolony ! pzdr
Nie podajesz żadnych wymagań. Może spróbować oszędzić te 250zł i nowy Xiaomi Mi4?
sugeruje co mam na myśli pisząc wybieram miedzy s4 a sony xperia , celuje w taką półkę smart fonów
Cytuję “a może coś zupełnie innego ?”.
p.s. postaraj się proszę zaczynać zdanie z wielkiej litry, używać kropek i nie stawiać spacji tam gdzie nie trzeba. Szanujmy się na forum.
Czyli celujesz w półkę flagowców z 2013 roku?
tak brałem też pod uwagę LG 2G dostane taki telefon w cenie 800zl ? jest kilka na allegro w tej cenie ale pytanie czy to nie jest jakiś haczyk bo nie wiem czym różni sie LG g2 D802 od g2 F320 ? a pytanie drugie co bd lepsze bo mam Samsung J5 czy starszy flagowiec od sony xperia Z
Ja osobiście kupiłbym LG G2. Pierwsza Z’tka często samoczynnie pęka (nagrzewanie się i puchnięcie baterii), w nowszych (od Z1) trochę rzadziej. LG D802 to wersja europejska, a F320 to wersja koreańska nie kompatybilna z naszymi częstotliwościami GSM, uważaj też na allegro na tanie telefony z importu z angli (bo możesz zapłacić dodatkowe cło) i na LG G2 mini, które ma słabsze podzespoły. Myślę że nawet za nowy LG G2 powinieneś się zmieścić w tych 700zł, raczej będziesz zadowolony. Jeżeli chodzi o Samsunga, to S4 to dobry wybór, ale osobiście nie polecam przez wypalające się amoledy, ale kto co woli, pozdrawiam.
ta odp mi dużo pomogła dzięki !