Witam, mam w planach kupić w najbliższym czasie nowy telefon w budżecie max 800 złotych. Aktualnie używam Xiaomi Redmi 3 Pro od 2016 roku. Najbardziej zastanawiam się nad kupnem Xiaomi Redmi Note 8T z 4gb RAM i 64 gb pamięci, i tu moje pytanie: czy jest coś bardziej opłacalnego w tych pieniądzach (ten kosztuje około 700 zł), czy może wstrzymać się z kupnem z powodu premiery jakiegoś telefonu? a wiem że wtedy ceny spadają. Od razu zaznaczam że nie gram w żadne wymagające gry ani nie jestem zapalonym amatorem fotografii. Zależy mi głównie na mocnej baterii i wydajnej specyfikacji.
Możesz trochę poczekać, aż stanieje Redmi Note 9S (obecnie 889zł kosztuje, nie licząc tej oferty na Allegro bez faktury):
1 polubienie
Do 800zł jest to moim zdaniem najlepszy wybór. Co prawda Redmi Note 8t ma troszkę szerokie ramki, przez co trudno go nazwać 100% bezramkowcem, ale w tej cenie trudno oczekiwać czegoś więcej. Ma także NFC. Co do baterii to nie licz, że wytrzyma tyle, ile w Twoim obecnym telefonie. Niestety, ale wielkość wyświetlacza robi robotę, ale jak na obecne standardy jest całkiem ok. Podsumowując, niczego lepszego w tej cenie nie znajdziesz.
1 polubienie
Motorola One Action, można też trafić taniej One Vision ze szklanymi pleckami.
Chociaż widzę że z miesiąca na miesiąc coraz… droższe. Ja kupowałem parę miesięcy temu za 750 złotych.
1 polubienie