Jaki telefon wybrać

Zależy mi na tym ,żeby był jak najnowszy miał najlepsze parametry i był poręczny i wygodny w obsłudze.

Który z tych telefonów i podkreślam że ,tylko tych polecacie ? Który z nich jest najlepszy ?

SE k700i … totalny szrot.

Nokia 6020 - całkiem dobry telefon, ale bez bajerków, dobre baterie, ogólnie lepszy od Ericcsonow. :slight_smile:

Sagemy sie mulą zwykle.

Motorola L7 to zwykła latarka, oryginalny design, ale nic poza tym, cieńka i lekka. Ale jednak to Motorola …

O samsungach może ktoś inny powie coś konkretniejszego.

Ale jednak najlepsze Nokie są. :]

Nie opowiadaj, że SE k700i to szrot, jak dużo wysłasz sms-ów 1000 mieisęcznie to nie bierz :wink:

Powiem, że ciężki wybór, lecz stawiam na Nokię 6020

tylko N6310i mam go juz 4 lata ,tel nie do zaj…po prostu super - ale jak chcesz bajery to z tych co wymieniłeś tylko nokia

Na Twoim miejscu zainteresowałbym się raczej jak najfunkcjonalniejszym z low-endowych telefonów bo szczerze mówiąc z tych, które podałeś nie wybrałbym żadnego :x

No może jesli ktoś przystawiłby mi pistolet do głowy to skusiłbym się na SE K510i.

Na czym najbardziej zależy Tobie w telefonie?

No właśnie nie moge wybrać nic innego bo to abonament i to do 25 zł.

Też się skłaniam ku niemu bo ma dobry 260 tys. koloró na wyświetlaczu 25 mb pamięci irda,bluetooth ,mp3,aparat 1,3 MP nie będe ukrywać lubie bajery :mrgreen: ale też wygode i nie zawodność ? Do tej pory miałem motorole c651 i mi starcza ale już troche stary jest na dodatek strasznie nie wygodnie mi się na nim pisze.

To jak K510i jednek chyba jest najlepszy z tych ?

Nie ma go na liście ten telefon jest stary nie chce takiego.

Nie mam pojęcia dlaczego mam dać tyle samo co za K510i i otrzymać mniej ? Słaby wyświetlacz tylko 65 tys. kolorow do tego maly 128 na 128 mało pamięci jednym słowem o nim bym powiedział ,że szajs gdyby nie fakt ,że nokia

A ile przeznaczasz kasy na telefon?

To jest abonamet więc biore na abona i jeszcze 200 zł moge dać na tel.

Wiesz … jeżeli sam wiesz najlepiej co chcesz to dlaczego sie Nas radzisz. Pytasz sie o Nasze opinie a później krytykujesz je …

Jeżeli sam doskonale wiesz, czego chcesz od telefonu i co Ci sie w każdym nie podoba to skróć liste, albo weź tego k510i … Prosste chyba… bo tak to nie widze sensu … i już …

Co do tego … hmm … moim zdaniem to szrot, typowa masówka wypakowana bajerkami … słaba jakość, duża ilość itd.

Wiem z własnego doświadczenia, bo miałem ten telefon, podkreślam - MIAŁEM :slight_smile: Telefon miał 1,5 roku … padł mikrofon, joystick, zaczęła siadać klawiaturka … zaznaczam, że nie pisalem niewiadomo ile smsów, raczej dzwonie …

Siostra też ma k700i … klawiaturka czasem szaleje, lubi sie wyłączyć cały tel, siada joy, czasem nie chce ładować.

Kuzyn też ma Go … joy padł, reszta właściwie chodzi.

Zaznaczam, ze nie rzucałem swoim telefonem, bo ktoś mógłby powiedzieć, że źle sie obchodziłem … teraz jest w serwisie, jak wróci idzie na handel.

pzdr…

Proponuje k510i :slight_smile:

Ja ich nie krytykuje tylko chce się dowiedzieć co ta nokia ma w sobie ,że wszyscy ją polecają ? jakieś argumenty prosze.Bo sugerując się czysto technicznymi parametrami to bezkonkurencyjnie wygrywa K510i więc dlaczego nokia ?

Nie mam 2000 zł na tel sorry :x więc musze wybierać w tym co moge.

Niby samsungi nie są znane, ale po zmianie softu zmieniają się w kombajny multimedialne. Jak chcesz jakiś kombajn to weź Samsunga i300 (3GB dysk, Windows Mobile 2003, wypasione mp3, 400mhz) na allegro są 2 takie (sprowadzane, w polsce tych telefonów nie ma). Wiem że cena wysoka, ale tydzień temu jeden kupił sobie takiego za 450zł, w idealnym stanie, prawie nówka. Ceny są na prawdę różne, jak mówiłem w polsce tego tel. nie ma i nie wiadomo jaką cenę wystawić. :slight_smile:

Tu masz jednego:

http://allegro.pl/item186782361_i300_3g … _bat_.html

Poczekaj trochę a kupisz na prawdę tanio.

Tak super ale na mojej liście nie ma tego telefonu tzn. ,że mnie nie stać na niego.

Dlatego też napisałem, że z podanej przez Ciebie listy wybrałbym K510i :slight_smile:

Pamięci dość sporo (na dzwonki, gry i fotki wystarczy), aparat przyzwoity, wyświetlacz ok (choć już różne opinie na jego temat słyszałem), solidna bateria i generalnie ogólnie stabilny telefon.