Szukam jakiegoś telefonu, do dzwonienia i smsów. Może być bez bajerków, ale jak będzie mp3 to też bym sie cieszył. No i nie za duży, wygodny, i żeby nie miał trzeszczących klawiszy, no i w miare duży wyświetlacz. Chcę, żeby był dobry do dzwonienia. Cena do około 350 zł.
mam K550i zmodowane na W610i i z tym już bardzo ładnie gra na słuchawkach z zestawu. Mogę powiedzieć, ze nawet lepiej od mojego odtwarzacza Sansa Clip + słuchawki ep-630. Nie wiem jak gra samsung ? Ino najładniejszy. Ja bym go bral. Se to funkcjonalne telefony, ale klocki…
Oj, i tu jesteś w błędzie. No i co z tego, że E65 ma WiFi, jak nie każdy tego potrzebuje. A pozatym E65 w porównaniu do 6120 miernie się spisuje. Po 1 z doświadczenia wiem, że nokia nie robi najlepsze slidery a E65 nie jest wyjątkiem, po 2 w tym modelu symbian jest dość ociężały w porównaniu z 6120, po 3 do E65 wejdą tylko nie większe niż 2 GB, a 6120 obsługuje 8GB i większe karty. A co do autora to : http://www.allegro.pl/item485118112_nok … kazja.html
no niby tak… ale 6120 jest zrobiona jak Nseries czy wszystkie sony ericssony czyli nie jest wszystko do siebie dopasowane… i te tanie plastiki… byle by miało głośnie MP3 i dobry aparat :roll: a E65? skóra, idealny slider bez luzów, wszystko pięknie dopasowane…
ale jeszcze można pomyśleć nad E50, może i gorszy ale jakość wykonania tego telefonu jest na bardzo wysokim poziomie…