Jaki telefon z obsługą mp3 do 250zł?

Cześć. Tak jak w temacie. Chcę kupić mamie telefon do 250zł z obsługą mp3, dobrym wyświetlaczem, aparatem 0.3mpx, dobrym głosnikiem, i takim damskim wygladem. Myślałem nad Motką V3 lub L6. Macie jakieś propozycje? Dobrze by było jakby 250zł to było już z przesyłką

SE K300i?

nie nie SE K300i odpada. Jak tylko mamie go pokazałem to od razu powiedziała stanowcze “NIE!” :smiley: Powiedziała, że nie chce bo jej sie nie podoba. A wiadomo nie ważne to jak wygląda tylko to co sie ma w środku, ale kobiety tego nie wiedzą. :mrgreen:

No to SE k500i, ja ostatnio kupiłem na allegro za 160zł w bdb. stanie. Wygląd o wiele lepszy od K300i no i większy wyświetlacz;]

A co powiecie o Sagem’ie my411x? Bo mam możliwość zakupu go za 250zł

Licytuj na allegro motorole e398. Po przerobieniu jej na E1 będziesz miał super muzyczny telefon z kartą pamięci i nagrywaniem filmów.

Sagemy to wg mnie lipne fony.

Kupuj sagema ładny wygląd gniazdo na kartę pamięci odtwarzacz mp3 ja bym brał sagema

Bez przesady… Jakość muzy w tym telefonie (na słuchawkach) jest wg mnie słaba. Co innego na głośnikach.

I bateria trzyma 1-2 dni

Możesz luknąć na motke e770v, na allegro mozesz ja dostac jakos za 200zł dotego karta pamięci słuchawki i wszystko git. Sam ją używam i nie zamierzam jej zmieniać.

SE K500i Polecam

motka v635

Ludziki, authentic_man chce telefon z MP3, czyli wymaga od telefonu slotu karty pamięci! Więc nie podawajcie np. K300i albo K500i…