Witam, może mi ktoś doradzić jaki kupić nowy nie używany telefon na allegro do 1 tys.?
a jakie wymagania może byś podał
telefon? Myślę, że do 1k kupisz jakiś skromniejszy palmtop albo cos z WM albo Symbianem…
Nokia E51.
Kosz telefonu około 650-700zł
Wystarczy jeszcze na bajery : odbiornik GPS, pokrowiec, doładowanie itp.
Pozdr.
Nooo jaki telefon z bajerami itd.
Ja sie zastanawiam nad C905 ale chyba nowego nie kupie za 1 tys wiec moze C902… ale jeszcze czekam na wasze propozycje
c920 dobry wybór fajne zdjęcia, ładnie gra nawet na max głośnik nie szumi , sam poleciłem go koledze i jest zadowolony
ekran obraca się w zależności od pozycji telefonu ale w grach to nie działa (a przynajmniej w nfs:carbon w to grałem)
dość szybkie bluetooth, tylko w menu przeskok animacji nie był dość płynny ale to może z powodu zapchania pamięci
c902 nie polecam badziewny
muli, kijowe fotki, kijowa obudowa, muzyka nawet po wgraniu akustyk cicha, niewygodna klawiaturka (zwłaszcza klikanie 6 i 9 i #…)
miałem i nie polecam lepiej kupić coś innego, może nokie Eseries albo jakiś HTC…
Proszę zmienić temat na konkretny, opcja EDYTUJ i popraw.JNJN
Sprecyzuj czym dla Ciebie jest “bajer”.
Dla jednego jest nim touchscreen, dla drugiego klawa qwerty a dla jeszcze kogos innego ksenon lub niebanalna budowa telefonu.
Bez podpowiedzi zaraz zrobi się bezsensowny tasiemiec, więc ja niczego na tą chwile nie polecam.
Nokia N-82 -->
podobno bateria trzyma 2 dni tylko
ciekawe ale jak miałem 2G (starsza wersja z mniejszą baterią) to mi ponad 5 dni trzymało ze słuchaniem muzyki i graniem…
i tak lepiej kupić iPhone niż cokolwiek innego