Jaki telefon?

Witam, może mi ktoś doradzić jaki kupić nowy nie używany telefon na allegro do 1 tys.?

a jakie wymagania może byś podał

telefon? Myślę, że do 1k kupisz jakiś skromniejszy palmtop albo cos z WM albo Symbianem…

Nokia E51.

Kosz telefonu około 650-700zł

Wystarczy jeszcze na bajery : odbiornik GPS, pokrowiec, doładowanie itp. :slight_smile:

Pozdr.

Nooo jaki telefon z bajerami itd. :wink:

Ja sie zastanawiam nad C905 ale chyba nowego nie kupie za 1 tys wiec moze C902… ale jeszcze czekam na wasze propozycje :wink:

c920 dobry wybór fajne zdjęcia, ładnie gra nawet na max głośnik nie szumi , sam poleciłem go koledze i jest zadowolony

ekran obraca się w zależności od pozycji telefonu ale w grach to nie działa (a przynajmniej w nfs:carbon w to grałem)

dość szybkie bluetooth, tylko w menu przeskok animacji nie był dość płynny ale to może z powodu zapchania pamięci

c902 nie polecam :wink: badziewny :stuck_out_tongue: muli, kijowe fotki, kijowa obudowa, muzyka nawet po wgraniu akustyk cicha, niewygodna klawiaturka (zwłaszcza klikanie 6 i 9 i #…)

miałem i nie polecam :wink: lepiej kupić coś innego, może nokie Eseries albo jakiś HTC…

Proszę zmienić temat na konkretny, opcja EDYTUJ i popraw.JNJN

Sprecyzuj czym dla Ciebie jest “bajer”.

Dla jednego jest nim touchscreen, dla drugiego klawa qwerty a dla jeszcze kogos innego ksenon lub niebanalna budowa telefonu.

Bez podpowiedzi zaraz zrobi się bezsensowny tasiemiec, więc ja niczego na tą chwile nie polecam.

Nokia N-82 -->

http://www.allegro.pl/item663405200_app … dawca.html

podobno bateria trzyma 2 dni tylko

ciekawe ale jak miałem 2G (starsza wersja z mniejszą baterią) to mi ponad 5 dni trzymało ze słuchaniem muzyki i graniem…

i tak lepiej kupić iPhone niż cokolwiek innego :wink: