Który model, czy różnice są aż tak znaczące żeby dopłacać ekstra pieniądze, do modelu droższego?
Dla mnie nie ma różnicy, poza ceną. Przemawia do mnie najbardziej najtańszy z zestawienia telewizor.
Który model, czy różnice są aż tak znaczące żeby dopłacać ekstra pieniądze, do modelu droższego?
Dla mnie nie ma różnicy, poza ceną. Przemawia do mnie najbardziej najtańszy z zestawienia telewizor.
Może w oprogramowaniu, patrz też na datę produkcji?
Dwa pierwsze z 2019 są. Różnią się głównie procesorem na korzyść C9 i stopniem korekcji obrazu AI. A także jasnością HDR.
Trzeci nie wiem.
Na wszystkie trzy za to nie masz gwarancji jak się zepsują w wyniku utraty zasilania podczas jak są włączone.
W elektromarketach jest nakaz z góry, aby je wyłączać na pilocie zanim zasilanie w szafie gł. zostanie odcięte na koniec pracy, bo LG nie uznaje gwarancji z tego powodu.
Im wyższy model (pierwsza litera za ilością cali ekranu “B”, “C” i wyżej) tym więcej układów poprawiania wyświetlanego obrazu oraz bogatszy firmware.
Moje doświadczenie. Onegdaj kupując TV Sharp, który działa do dnia dzisiejszego i jest OK. Przeryłem wówczas cały internet i mając na uwadze markę kupiłem i nie żałuję.
Ja tam preferuję Panasonica… I NIC innego !!!