Jaki Tuner TV dla moich potrzeb?

Witam,

Zastanawiam się od dłuższego czasu nad zakupem Tunera TV, który miałby zastąpić mi stary telewizor.

Niestety im więcej o nich czytam tym mam większe wątpliwości i mętlik…

Ale pierw moje “wymagania” :slight_smile:

1. Nieprzesadnie drogi, tj. powiedzmy póki co do 200zł góra.

2. Zależy mi głównie na jakości obrazu (wiadomo - im lepsza tym lepiej :slight_smile: ). Będzie działać na 22 calowym monitorze, więc brzydki obraz będzie “razić”…

3. Musi działać na płycie Gigabyte 7VT880 2004 RZ (?). Czemu? Bo na wymianę reszty podzespołów już mnie nie stać :slight_smile:

4. Podłączenie poprzez kabel od kablówki.

5. Bezproblemowość i bezawaryjność mile widziana :smiley:

Czytałem wiele dobrych opinii o WinFast 2000XP Expert. Niestety też zdażały się opinie negatywne (wcale nie taka dobra jakość obrazu i parę innych…).

Tak więc pytanie do was - Co polecacie i dlaczego?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!

ja polecam KWORLD’a dobra jakość obrazu - to jego główna cecha :wink: oczywiście cena przystępna.

I tu właśnie rozchodzi się o to słowo… Czy dobra oznacza bardzo dobrą tj. porównywalną lub zbliżoną do telewizora? Czy też dobra jak na tę cene?

Cena faktycznie dobra, podobna do 2000XP, ale dołączony pilot jest raczej średni z tego co widzę…

Czekam na więcej propozycji!

Ale oby nie za dużo, żebym znowu nie zwariował :slight_smile:

lepsza niż 2000XP w cenie do 200zł to najlepszy wybór (oczywiście kworld z układem philipsa nie bt). powyżej pinnacle lub konstrukcje zewnętrzne.

Czekam na więcej propozycji! :slight_smile: