Witam, poszukuje taniego hostingu pod " Gre przeglądarkową" na jakim hostingu mógłbym postawić taką grę i ile by to kosztowało? proszę o nazwę hostingu
Pół roku miałem hosting w lokoz, co chwilę były jakieś awarie i hosting w ciągu tego pół roku nie działał kilkanaście dni, od 2 miesięcy mam hosting w lixuxpl i zero problemów, wszystko śmiga bez żadnych awarii.
Rónież polecam linuxpl bardzo dobry serwer
Witam! Poszukuję hostingu darmowego lub do 20zł ( poprzez paypala). Licze na to aby rozszerzenie było .com lub jakieś inne amerykańskie. Z góry dziękuję za pomoc
Co polecacie?
Witam!
A co moglibyście mi polecić za hosting?
Patrzyłem na linuxpl.com, jednak zaczynają się tam konta od +2GB, a ja mam stronę www w HTML + CSS nie przekraczająca 10MB, więc płacić za takie konto to marnotractwo pieniędzy. Zależy mi na tym, by mógł również u jednego dostawcy wykupić domene “pl” z serwerem myślę max 500 MB, ale jak będzie 100 MB to również mi nie zabraknie miejsca.
Strona firmowa jeśli ma to jakieś znaczenie.
OVH daje jakiś mały hosting za free do domeny.
Ja mogę polecić nazwa.pl i jednocześnie przestrzec przed 1and1.
Mam serwery i tu i tu ale różnica jest kolosalna.
W czasie wykonywania różnych czynności, serwisie, dostępności itd.
Kiedyś korzystałem u nich z promocji i był całkiem spoko, bodaj 1GB. Z nazwą i home też mam dość dobre doświadczenia. Linuxpl nie testowałem.
Aktywować konto Free trzeba mieć u nas co najmniej jedną domenę, ale podpięcie jej nie jest konieczne. Można ją podpiąć do innego hostingu.
witam to zależy czego oczekujesz od hostingu.
Jeżeli to ma być jakaś twoja mała strona to polecam:http://www.dejm.pl
Ale jeżeli jakiś duży portal to płatny hosting, n.p http://www.hostinger.pl
Ja korzystam z usług uti.pl od kilkunastu miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra oferta i ceny, wsparcie i pomoc techniczna. Akutalnie w ofercie mają hosting 5/10 GB, transfer 200/500GB, poczta, bazy itp za 49/127 zł rocznie. Ale z tego co widzę wprowadzili promocję dla wszystkich, pierwszy rok gratis http://www.uti.pl/odbierz-prezent/hosting/polecam/
Znacie jakiś dobry hosting www z polski albo zagraniczny. Tylko żeby była krótka końcówka.
tak ale nic ciekawego z darmowych serwerów nie znalazłem. Gdyż wszystkie postawione są na youhosting.com np: keed.pl , dejm.pl
A to już nie lepiej wydać te 40 zł rocznie i mieć spokój z reklamami i awariami?
Z darmowych są, według mnie, dość dobre:
000webhost.com
hostinger.ru
cba.pl
ugu.pl
byethost.com
Wiem, że jest polska wersja hostingera, jednakże jakoś jestem bardziej przekonany do tej
Który darmowy hosting polecacie? (Dopiero się uczę, testuję itd. więc nie będę bulić )
Jak to możliwe, z małą liczbą reklam (cba.pl odpada - nie znoszę :C )
z bezpłatnych (bez reklam) to:
hostinger.ru
strefa.pl
A jak chcesz dobrej jakości to za 12,30 zł masz na dwa lata hosting (te niecałe 13 zł to już łączna stawka za 24 miesiące) w gbzl.pl o parametrach:
5 GB dysk;
nieograniczony transfer;
nieograniczona ilość domen.
Ew. na nazwa.pl często są dobre promocje - ostatnio był serwer ActiveMini (50 GB dysk; nielimitowany transfer) za 1,23 zł za cały rok
W darmowy hosting nigdy bym się nie wplątał. Przecież za kilkanaście złoty, góra 30 można mieć już spokojnie coś co poradzi sobie z niweilką stroną