Jaki wybrać telefon za 1 zł?

Hejka.

Przechodzę do play, i chciałbym dorwać jakiś telefon który poszedłby na allegro. Przyszły telefon chciałbym sprzedać za min 700 zł.

Abonament wezmę chyba 45zł, na 36 miesięcy…

Moje typy to:

SE C510

Samsung avila

samsung D900E

nokia 6220

Lg KU990i

Lg cookie

nokia 6300

lg ku990

SE c702

nokia 6120

samsung i550w

SE W660

se w910i

LG scarlet

motorola v9

toshiba g500

motorola k3

nokia n73 me

Czkam na waszą odpowiedz.

k-9 , a nie możesz sam na Allegro sprawdzić po ile te telefony chodzą? Dlaczego ktoś ma Cię wyręczać?

jakiegoś se bo są względnie dobre jeśli chodzi o multimedia.

P.S. telefonu za złotówkę to nikt ci nie da :smiley:

nie bierz LG bo mają poryty system przesyłu “komp-telefon” używałem Lg cookie i naprawde beznadziejnie zrzuca się muze np.

polecam SE jak poprzednik np bo nokie za drogie np

MantisGhost oczywiście, że da! w play 1 zł kosztuje aktywacja, + 1 zł za telefon… no fakt musze wydac 2 zł…

Właśnie nie wiem na jaki fon się zdecydować, tak aby jak najwięcej za niego na llegro wziąść. Pewnie się orientujecie, jakie modela najchętniej są kupowane… Ja nie za często zaglądam w dział telefony komórkowe więc się nie orientuje jakie są top modele.

Cookie, ku990, avila… w zyciu nie wycisniesz za nie 700 zl. A reeszte… sam posprawdzaj… :stuck_out_tongue: Ja Avile bede brac za zlotowke i do komisu za 500 oddaje.

To będzie raczej trudne do zrealizowanie, każdy z przedstawionych telefonów można kupić poniżej 700zł. Najdrożej chyba chodzi Nokia 6220.

Kolega wypowiadajacy sie wyzej ma racje, jest to chyba jedyny telefon za ktory MOZE wycisniesz 700. :slight_smile:

ooo faktycznie… Nokia 6220 chodzi dość sporo po allegro… No i są ludzie którzy kupili ten model powyżej 700 zł…

A jakby w play już tego modelu nie było, to jak naszykować telefon w razie planu B?

Jeśli nie będzie 6220, to najlepiej takie które w ogóle sprzedasz czyli C510, C702, Avila, i może i550w (bo jest ogólnie poszukiwany ze względu na słabą dostepność).

lol mając na myśli, że nikt ci telefonu za złotówkę nie da mam to iż jego cena rozłożona jest w abonamencie :D. Za darmo to można kopa w dupe tylko dostać choć i to nie zawsze jest darmowe

Za 700zł na pewno NIE sprzedaż nokii n73 me góra 550zł ani nokii 6300. Skoro planujesz taka operacje to powinieneś se na kartce napisać modele posprawdzac i później na allegro ceny obczaic , a nie się ludźmi z fora wyreczac:D