Hejka. Chce przedłużyć umowę i operator daje mi do wyboru takie o to telefony:
LG KU 990
Sony Ericsson W910i
Samsung U700
Samsung J700
Samsung U800
Nokia 6300
Nokia 5220
Chce abyście mi pomogli wybrać telefon który jest jak najwięcej warty na allegro. Ja się do swojego już przywiązałem i narazie nie jest mi inny potrzebny. A jak bym się zdecydował to na pewno na jakiś palmtop
Witam , widzę , że dostęp do netu masz . Mam pytanie : allegro u ciebie nie działa ? Ja osobiście jestem zainteresowany LG KU 990 , najlepiej bez brendingu . Skoro to telefon z jednej z polskich sieci , to pytanko z której ?
I o jakim okresie umowy mówimy? Jeśli 24 m-ce to bonus na 3 miesiące wygląda dość archaicznie.
Tak patrzę i te stawki są rozwalające - ponad 50gr za minutę i 20gr za sms? :o
W życiu bym nie przedłużył u nich umowy.
To w PLAY Fresh (oferta NA KARTĘ) stawka podstawowa to 29gr/min a więc za 50zł miałbyś 173 minuty miesięcznie, że o smsach za darmo nie wspomnę
Powiem tak, jeśli Orange dałby mi w przedłużeniu w abo 55zł owe 100min przez cały okres obowiązywania umowy to bym się zastanowił. No chyba, że wyrwiesz dodatkowo telefon za 1zł warty powiedzmy 600zł, wtedy także jest to jakieś rozwiązanie.
właśnie w orange raczej muszę być Bo cała moja rodzina i znajomi mają w orange. W końcu ja nie płacę rachunków :P, i nawet nie za dużo rozmawiam. Telefon jest atrakcyjny, bo mi się przyda te xxx zł
I jaki wziąć fon?? może W910i on chyba jest najdroższy na allegro. Ile bym mógł tak min wsiąść? 650 zł?