Witam! Mam płytę Gigabyte GA-MA78GM-S2H z grafiką, dysk 500gb, ram 2gb ddr2 800mhz,nagrywarkę dvd, czytnik kart, proc.AMD X2 BE 2400 oraz tą obudowę http://allegro.pl/item403013561_obudowa … escot.html .Jaki zasilacz jest mi potrzebny do tego zestawu? Pozdrawiam.
Spójrz na moją konfigurację, bardzo podobna, tak samo jak Ty na początku miałem zintegrowaną grafikę, przy zmianie na lepszą musiałem zmienić zasilacz, który Ci polecam jeśli będziesz kiedyś dokupywał kartę graficzną.
Modecom MC 400W za ok. 120zł
OCZ StealthXStream 500W rev.2 za ok. 180zł
jeśli cisza Ci nie potrzebna - jest głośny.
:lol: twoja obudowa jest głośniejsza od tego PSU :x Jak byś chciał wiedzieć wersja rev.2 była poprzedzona rev.1 i pewnie o tej wersji czytałeś recenzje. Ten jest cichy. czytaj, czytaj, czytaj…
Nie wiesz jaką mam obudowę. rev.2 jest głośny i wymięka przy moim zasilaczu.
![-o<
Nawet nie wiesz o czym piszesz, a dyskusja z tobą nie ma sensu. Sprawiasz wrażenie jakby przed komputer zagoniły Cię lęki społeczne :lol: bo z wiedzą słabo ekspercie. Co do OCZ to nawet byś go nie słyszała.
Peter-88 , co Ty mówisz rev. 2 właśnie charakteryzuje się ciszą! OCZ SXS 600 W jest głośny, 500 W SXS rev. 1 też, ale nie rev. 2! Mam miałem 600W więc wiem.