Cześć, z jakich myszek korzystacie przewodowych czy bezprzewodowych. Ja byłem "fanem bezprzewodowych, do czasu aż zirytowało mnie to że dana mysz przerywała i resetowałem przez wyjęcie baterii, kupiłem przewodową i jestem ‘mega zadowolony, jest bardziej "czuła’.
To zależy do czego. Do pracy bezprzewodowa, bo daje więcej swobody, tak samo do laptopa. Do grania, czy jakiś precyzyjniejszych zastosowań to tylko kabel.
Ja do gier używam Logitech G403 Prodigy. Nie zgodzę się że myszka bezprzewodowa nie nadaje się do gier. Gram w CS:GO, Titanfall 2, Battlefield 4,FarCry 5 i wiele innych. Problem jest tylko taki że myszka bez ogonka do gier kosztuje więcej.
Ja od 10 lat katuję Logitecha G5 i skubany gryzoń nie chce umrzeć chociaż rolka już się powoli poddaje…
Zwykła, przewodowa. Do przeglądania internetu wystarczy.
Ps. Jako myszka może posłużyć też pad od x360/one.
Działa to świetnie. Na padzie od Xbox One sprawdzałem.
https://www.download.net.pl/jak-sterowac-myszka-za-pomoca-pada-od-xbox-360/n/8053/
A4Tech Bloody Terminator Laser TL6
Bezprzewodowa Logitech (M185). Do pracy bezprzewodowa stara myszka MS (ale wygodna) a jak na długie godziny, to tania Chińska myszka wertykalna.
Bezprzewodowej trust za 50 złotych ale bardzo mnie denerwuje. Nawet tańsza za jakieś 20 złotych z Vaskoss miała lepszą kulturę pracy - a też była bezprzewodowa.
Chyba czas kupić jakiś z tych małych logitechów, może będzą lepsze i mimo rozmiaru dobrze leżeć w dłoni.
Albo lepszą podkładkę niż za 10 zł z Esperanzy.
Modeli nie mam jak podać obecnie.
Ja korzystam teraz o czym wspominałem wcześniej z modelu : Manta Gaming Mouse MM785G zapłaciłem 44.99 i jestem bardzo zadowolony.
A4Tech V7M za 50zł
Ze stosunku cena jakość jestem bardzo zadowolony.
Tylko myszki przewodowe. Obecnie Razer Lachesis.
Wrzucę i moje trzy grosze ja lecę na Roccat KONE XTD ,mam duże dłonie to gryzoń leży jak ulał
Aktualnie Logitech M220 Silent - gdyby nie scroll, mysz byłaby ideałem ciszy w trakcie wieczornej pracy.
Tej używam na Macu:
Tej klawiatury używam na Macu:
Ostatnio widziałem też taką z gładzikiem
Niby w sklepach prawie o połowę tańsza.
ja mam zwykłą , podczerwień firmy BTC…
Duża mysz, wyprofilowana do dłoni i nie ma kota
Masz kota od urodzenia
Każdy ma kota.
Jak mysz nie fiksuje, to latami nie robi niespodzianek. Jedna miałem 5 lat, druga parę lat i trzecia chodzi trzy lata. Każda sprawna.
Modecom bezprzewodowy znudził się, bo ma funkcję gaszenia po kilku minutach bezczynności. Trzeba dodatkowo klikać, żeby znowu używać. Mysz gapoo bezprzewodowa też super wyprofilowana do dłoni i raz na 8 miesięcy zmieniam dwa paluszki. Dobrze się ją czuje. Teraz mam podpiętą optio ecco - duża na kabelku.