Nagrody za inwektywy rozdane. Następnym razem radzę powstrzymać język.
niebede tego komentować :x
EDIT
To nie komentuj.
Pozostała częśc posta została usunięta. Jeśli masz jakieś wątpliwości to pisz na PW, bo za dyskusje na forum tylko kolejna nagroda może sie przytrafić.
Sdar
Lubię firmowe rzeczy, wiec głośniki typu krzak itp. odpadają.
Zastanawiam się nad Logitech X-210 albo creative p380.
Creative-y są tańsze i maja większą moc, natomiast Logitech-y ładniejsze ale z plastiku mogą drzeć. :roll:
Według Ciebie jaka jest różnica między tzw. firmą “KRZAK”,a chińszczyzna robioną pod logo:CREATIVA lub LOGITECHA-
Poza tym głośniki kupujesz ze względu na:
-1.Jakość…
-2.Brzmienie…
-3.Cenę…
-4.Moc…
Kolejnośc możesz dowolnie zmienić.
Co z tego,że kupisz MARKOWE BADZIEWIE.Pochodż po sklepach i odsłuchaj wszystko co się da i co na drzewo nie ucieka- :lol:
Wówczas zrozumiesz co mam na myśli i przestaniesz reklamować “markowe firmy”-
Oczywiście zasada ta nie dotyczy sprzetu z wyższej półki (niezależnie od firmy!)Jednak ceny zaczynają się powyżej GRANICY ROZSĄDKU…
Jednak i w tym wypadku kupujesz kolumny kierując sie pkt. 1 - 4
Jeżeli kierujesz się Marką lub Ceną…Bez obrazy,ale nie jesteś wówczas zbyt Inteligentny- :mrgreen:
PS.
To “niemarkowy” sprzęt,który jest w “miarę tani” i Rewelacyjnie Brzmi:http://www.megamusic.pl/ProdInfo.aspx?prodCode=4917
Marka — znak określający producenta: nazwa lub symbol graficzny umieszczany na wyrobach w celu ochrony przed naśladownictwem lub podrabianiem, podszywaniem się, przypisywaniem sobie autorstwa. Traktowana jest jako rodzaj świadectwa: producent nie wstydzi się swego wyrobu, „podpisując” go, gwarantuje jego jakość. Stąd „marka” jest synonimem opinii.
Ja oglądam każdą złotówkę zanim wydam i nie wydaje mi sie to mało inteligentne. Może dla Ciebie :!:
Tajemniczy , nieprzejmuj sie tym panem " : - ) " on w d…e był i g…o widział mi też tak doradzał ze lepiej by mój królik doradził , wybierz miedzy tymi logitechami a creativami , jak juz mowilem , mam creativy od 3 lat i nigdy mnie niezawiodły , mają klasyczny wygląd , te z logitecha niesą za ładne wg mnie ale ty wybierasz
*Mądrala…Chcesz MARKOWY sprzęt?:http://www.zzounds.com/item–JBLLSR4328P- :lol:
WARTO DOZBIERAĆ-
I jedno wiem…WIDZIAŁEM TWIERDZĘ GŁUPOTY…
PS.
Byłem we wrocławiu- :mrgreen:
napisz mi dziecko po co ci takie cos ?? w domu masz studio nagraniowe ?? napewno masz karte muzyczną zintegrowaną i się chwalisz ze cos na google znalazłes
Czy wy nie możecie normalnie odpisywac? Tylko głupie docinki… :roll:
Kupując sprzęt w sieci nie da się go posłuchać, więc sposób „na słuch” odpada. Dlatego zadałem to pytanie na forum i było skierowane do tych osób które mają sprzęt w tym przedziale cenowym. Chciałem żeby sie podzielili swoimi opinani żeby wybrać jak najlepiej. O tym jest ten post.
ja mam ten sprzęt i sie podzieliłem z tobą tymi informacjami :]
Szczerze to najlepiej podłączyć kompa do wieży, albo kina domowego, by z głośników muza leciała.
To może faktycznie kupie te creative-y jeśli mam słyszeć ruskie radio w Logit…
Dzięki geforc za pomoc
To mam szczęście jako posiadacz Logitechów X-530 radia mi nie ściągały i nie ściągają ale planuje też kupno jakichś nowych głośników te co mam oddaje siostrze(dobry brat co?)wiec bede śledził temat.Pozdrowienia.
Kupiłem CREATIVE INSPIRE T3030 trochę kosztowały więcej niż 150 zł. Od godziny mam je na kompe jak dotąd jestem zadowolony. Ruskiego radia nie słychać :mrgreen: .
Ja stare sprzedałem siostrze za 100-we