Chce kupić nowe głośniki do komputera, głównie do słuchania muzyki.
Jakie polecacie?
Do 150 PLN
Chce kupić nowe głośniki do komputera, głównie do słuchania muzyki.
Jakie polecacie?
Do 150 PLN
creative p380
Głośniki 2.1 Q-Line Wave QL-563 - srebrne
Polecam gorąco… dźwięk czyściutki, bas ustawiasz według upodobania-jaki mocny, oczywiście też czysty i dość mocno grają
POLECAM: Logitech X-210 Bas świetny, grają głośno nie ma problemów z regulacją tonów … Grają ładnie nawet na zintegrowanej karcie dźwiękowej
! !Mam i polecam w 100%
Taką mam :oops:
widać jak ładnie grają :] firma krzak , składane gdzieś w garażu w japoni , niepolecam , takie to w tesco są po 50 zł , w komorce mam lepszy głośnik
polecam albo creative p380
albo te co chrucik napisał ale broń panie Boże te co napisał Jarek
nie mam zamiaru się spierać ale: miałeś?? słyszałeś jak grają?? i dlaczego oceniasz sprzęt po FIRMIE?!
Ja się odważyłem je kupić i szczerze mogę powiedzieć że nie jedne głosniki znanych firm przy nich zostają w tyle.
Witam.Za 170-180 PLN kupisz Logitechy X-230,polecam,to trochę więcej niż 150,ale to zakup na kilka lat,naprawdę warto.
POLECAM! Sam je mam i musze przyznac, że jak na taką cene to głośniczki cudo ;]
Mozna juz kupic Logitecha X 230 za 150 zł
http://www.znak.pl/index.php?cid=117&scid=1039&prid=g21LogX230
Też tam byłem niedawno… A co ty myślisz, że tylko Creative tak robi? Mnie głośniki pasują, dźwięk czysty basik za****sty. Więc nie ma co narzekac
no napewno zostają w tyle te 2.0 za 30 zł z tesco bo te co podałes maja chociaz subwoofer :] ale tylko 2.0 …
Złączono Posta : 21.11.2006 (Wto) 19:55
eeee tam koledzy maja te głosniki i niemieli problemow , ten ziomek chyba gdzies na placu uzywane kupil i ma problemy :x
Jedynie z tym postem się zgodze.
Dokładasz 35 zł do sumy jaką podałeś i masz nowiutkie 5.1 od Logitecha a dokładnie Logitech X-530 5.1 mam takie i polecam mi wystarczaja
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a czemu ty nie kupisz MÓZGU ??
Złączono Posta : 23.11.2006 (Czw) 23:57
to są firmy KRZAK , lepsze głosniki są wbudowane w niektóre monitory LCD
Złączono Posta : 24.11.2006 (Pią) 0:00
jak kupisz te głosniki to ci zasilacz pójdzie w kompie i korki wywali w domu bo to AŻ 900W :o :-o :shock:
Jesteś głuchy,bo głupi?
Czy raczej…
Głupi,bo głuchy?
Lub po prostu masz:DEFEKT MÓZGU?- :mrgreen:
PS.
wrocław to jest twierdzą,ale
GŁUPOTY-