Intel Pentium Dual Core E5200 2.50Ghz
4 GB RAM
Karta graficzna NVIDIA GEFORCE GT 610 2GB
System Windows 10 64bit
Dysk HDD 300GB
I w sumie nie wiem co jeszcze chyba wszystko podałem, ale wracając. Z racji tego że ja gram tylko w World Of Tanks Blitz a to mi się już troszkę nudzi niestety no bo ile można grać w to samo, szukam innych gier które mogę na tym komputerze odpalić i które tu w miarę będą działać normalnie i grywalnie, kategoria dowolna dodam jeszcze że grałem tu w:
Need For Speed 2005,2012
Tomb Raider 2013
CS GO (przez chwile)
CS 1.6
Tomb Raider Underworld
Tomb Raider Legend
Battlefield Bad Company 2
Minecraft
GTA SA + SAMP
I jeszcze testowałem GTA 5 ale to chodziło tragicznie, tekstury znikały cały czas animacje wczytywały się wolno i tak dalej.
Macie jakieś propozycje? Z góry mówie nie chodzi mi odrazu o jakieś stare gry typu DOOM czy co kolwiek bo jednak nie przesadzajmy
Mam podobne podzespoły do ciebie, zaproponuje ci fajne gierki:
Multi Theft Auto
Metin 2
League Of Legends
Dota 2 (MOBA podobna do LOL’a)
Need for Speed Most Wanted
CrossFire (taki cs:go tylko że na słabe komputery)
Call Of Duty: Modern Warfare 2
Garry’s Mod
Team Fortress 2
Nestopia (Emulator starych NES’ów, gram w nim na przyklad w mario)
A jeżeli chcesz mieć frajde w Mario to potrenuj sobie bugi na przykład skok do świata -1 (minus world), https://www.mariowiki.com/List_of_Super_Mario_Bros._glitches
Tutaj masz pełną listę. Jeżeli nie będziesz wiedział jak jakiegoś buga zrobić to wklepujesz w YouTube
Dzięki sprawdze w między czasie bo dzisiaj instaluje Windowsa 10 bo nie dawno byłem na Linuxie ale on jakoś pod gry za dobry to nie jest więc bedę miał co do roboty
Dzięki wielkie
Zawsze można ograć gry HoM&M (1-5? Na Twoim sprzęcie)
Diablo 1 i 2
Wszystkie starsze gry dungeon and dragons: NWN, Icewind Dale, Baldurs Gate, planetscape torment, świątynia pierwotnego zła.
Cywilizations
Age of Empires
Medal of Honor, Starsze CoDy
Warcraft
Starcraft
Red alert