Jakie gry online polecacie?

Hej wszystkim! Szukam jakiejś fajnej gry ONLINE, może być to zarówno przez przeglądarkę jak i normalna gra komputerowa.

Ogólnie najbardziej szukam gry z jakąś rywalizacją, rankingiem bądź czymś podobnym - dążenia do czegoś, nie chcę grać w grę w której do niczego się nie dąży… Jeśli chodzi o gry przeglądarkowe to na pewno odpadają gry gdzie się tylko trzeba zalogować raz dziennie i coś np. wybudować kilkoma kliknięciami.

Gry w które grałem lub mi się nie podobają: plemion, travian, seafight, dark orbit, tibia, League of legends, CS, dota, smite, h1z1 hearthstone, MU, WoW, WoTanks, starcraft, metin, ikariam, gladiatus, ogame -prosze mi ich nie proponować!

PS. najlepiej gra bezpłatna. Zdecydowałem się napisać temat ponieważ szukam już od kilku dni czegoś i NIC.

World of Warships. Nether jak zostanie zresetowany. Ghost Reacon Phantoms.

Team Fortress 2

World of Planes

the west

od kilku dni na steamie za 10 euro jest quak live, rankingu na razie nie ma, ale za to rywalizacja na-okrągło.

http://www.twitch.tv/directory/game/Quake Live

dzięki ale żadna z podanych gier nie przypadła mi do gustu :confused:

hearthstone jest niezła :wink: mnie bardzo wciągneła !

Grepolis, tam napewno nie wejdziesz raz dziennie, jak już się dobrze rozbudujesz, to żeby przeżyć w tej grze, będziesz musiał być gotowy 24/24