mam tel samsung E250 i mam nastepujący problem: chce ustawic haslo na dany folder, żeby inni mi na niego nie wchodzili. W tym celu wchodze w Ustawienia --> bezpieczeństwo–>poufność --> i zaznaczam folder np. " obrazy" i pisze "podaj hasło " i teraz pyt co to za hasło ??? próbowałem pin, puk ale nie pasuje> jakie to moze byc hasło??? mam sieć Era. z góry dziekuje
Spróbuj wpisac w te miejsce cztery zera i a jak sie nie da to 1234
albo spróbuj osiem zer
dzieki podziałało 8 zer a wiecei jak zmienic te haslo 8 zer na jakies inne wymyslone przez siebie???
ja wiem
wpisz osiem zer ale ci nie radze tego robic ja to miałam zapomiałam chasła i teraz nie moge wejsc ;( moze ktos wie jak to zrobic
Wbic sie z poziomu PC i odczytac folder:D
proszę o pomoc mój telefon samsung E250 jest zablokowany. Dałem go do komisu i powiedzieli, że trzeba wgrać nowy system. Na początku gdy jeszcze nie dałem pisało w telefonie ( telefon zablokowany) i teraz po wgraniu systemu znów tak pisze. Kod (8 zer nie działa) co mam zrobić.
ja mam samsung galaxy mini GT-S5570 i chcę ustawić hasło w wiadomościach by tam móc dojść by było trzeba wstawić hasło proszę o szybką pomoc