Zależy do jakiej ceny. Ja mam z Mercedes- Benz i są świetne
Nie ma to znaczenia, te za 200 zł i tak są warte co najwyżej 20, więc po co przepłacać? Za nazwę?
Jak dziewczynie nie odpowiada twój naturalny zapach to nie jest ciebie warta, ani ty jej.
Dezodoranty szkodzą skórze. Ja np. nie moge w ogóle używać bo jaki nie użyje to mam pod pachą takie odparzenia, że z bólu konam potem. Mam na ten syf uczulenie.
Nacierasz się olejem silnikowym??
Używaj soli.
Ciekawe ilu przepłaci za kolekcjonerskie 19 złotych
(-61 złotych).
Sam sobie wcieraj sól, a najlepiej natrzyj się czosnkiem.
Zdaje się, że Autor wątku stracił zainteresowanie “poradami”…
Ja poważnie mówię. Używam firmy Alepia, robią to w Syrii. Pierre D’Alun.Naturalny kamień ałunu. Neutralizuje zapachy, nie niszczy ubrań.
Jak z uczuleniem pod pachą lub efektem poparzeń pod pachą?
Ałun działa łagodząco. Idealne też do łagodzenia po goleniu.
Podrzuć link do tego gdzie kupić tutaj lub na PW
Alkohol i tytoń.
Chyba że chcesz coś zareklamować albo chodzi ci o bardziej tęczowe zapachy.
To jest w Spray-u czy trzeba się tym nacierać ?? Nie dostanę od tego odparzeń uczulenia? Pachnie czym się od tego??
Dior Homme. Klasa elegancja i szyk. A jeśli chcesz czegoś co się spodoba dziewczynom to kup sobie feromony
Kogucie
.A to działa? Nie jest tak, ze to po prostu podnosi jedynie pewnosć osoby, która tego na siebie użyje?
Działa, od pewnego czasu testuje pheromone essence i miałem już kilka sytuacji, które sprawiają, ze wiem, ze nie jest to placebo Różnie to działa na różne kobiety ale działa. Rano dzisiaj sobie zaaplikowałem te feromony. Poszedłem do fryzjera, a właściwie fryzjerki i zaczęły się jaja robić jakieś, po kilkudziesięciu sekundach fryzjerce zaczął się plątać język, spadały jej narzędzia pracy, dostała wypieków, powiedziała że nie wie co się z nią dzieje i że przeprasza, hehehe. Ogólnie aż takiego efektu to nie daje ale widocznie na tę fryzjerkę zadziałały porządnie.