Przymierzam się powoli do przejścia na platformę am3 ddr3 . Już mam płytę główną ASUS M4N68T-M V2 i chcę teraz kupić 2gb ram ddr 3 koniecznie w jednej kości ( dlatego , że mój obecny procek ma problem z kontrolerem pamięci ram ddr2 i widzi tylko ram jak wkręcę jedną kość maks po prawej ale to w tej płycie co mam w podpisie - zresztą nie będę się rozpisywał bo pisałem o tym w innym moim poście i boję się , że jak się przesiądę na tą płytkę asusa to będzie tak samo więc dlatego 2gb ddr3 w jednej kości. )
Które pamięci radzicie mi wybrać DDR3 2GB 1333MHz GOODRAM czy ELIXIR DDR3 2GB 1333MHz a może KINGSTON DDR3 2GB 1333MHz . Wszystkie są tanie na allegro u sprzedającego WINDPOL_T37 i mogę je odebrać osobiście w wawie więc dlatego o te konkretne pytam. Nie zamierzam na to przeznaczyć dużego budżetu ponieważ za jakiś czas ( pewnie pół roku czy rok ) przesiądę się na coś co mnie naprawdę zainteresuje ( PATRIOT VIPER II SECTOR5 2x2GB/1600MHz 1,65V , OCZ Fatal1ty 550W 80+ , ASRock 870 EXTREME3, dysk 1tb seagate sata3 , amd phenom II x4 840 , SilentiumPC Spartan HE923, zalman stg-2, karta ta sama co w opisie , obudowa ta sama, monitor ten sam )
Wybaczcie nazwę sprzedawcy na allegro ale nie chciałem robić żadnej reklamy , tak po prostu mi wygodnie odebrać bo jest niedaleko ( chociaż w sumie bliżej mam WGE lub CGK ).