Jakie radio do samochodu wybrać? Niskobudżetowe czy markowe?

Przejrzałem, nie ma tam niczego takiego. W necie też nie znalazłem, tylko wszyscy narzekają na beepanie… ja w sumie się pogodziłem z nim więc też tragedii z tego nie robię :slight_smile:

A co do ‘ścinania’ na początku piosenek to u mnie był ten problem przy wolnej karcie pamięci, jakiejś chińskiej podróby z allegro. Jak się wsadziło jakąś porządniejszą to zniknął.

Mam akurat pendriva Verbatim PinStripe, na wieży bardzo szybko łapie. Ale nie jest z tych najszybszych. Mam Sandiska Cruisera (wysuwanego) to tam trzeba czekać nawet kilka sekund.

Co do karty to nie wiem, ale pewnie będzie podobnie.

Dziś po włożeniu panela, po chwili zapaliło się samo podświetlenie, czyli jest tak, jak pisali inni użytkownicy w innych opiniach. Nacisnąłem Power, radio załączyło się całkowicie i zaczęło grać normalnie. W instrukcji faktycznie o tym jest napisane, ten model tak ma (“przed wyjściem z samochodu należy zawsze wyjmować panel, ponieważ po pewnym czasie nastąpi automatyczne załączenie radia”) - dobrze, że producent uczciwie o tym informuje. Dziś jeździłem po Łodzi dłużej, ogólnie gra spoko. Ooo mogę nawet podłączyć głośniki 8 Ohm, to jakaś nowość, bo z reguły radio wymaga tylko 4 Ohmy.

Nie kupuj chińskich podrób z allegro, ja kupiłem a’la IPoda 16 GB za 46 zł ( z przesyłką) Podziałał kilka dni :stuck_out_tongue: później odczytywał tylko pierwsze 3 piosenki, reszty wcale. Nawet w necie nie mogłem znaleźć firmware. Dlatego takim chińskim i typowym beznazwowym produktom podziękuję. Tam jest wysyp tego, wydaje misię, że to już totalny odpad, który nie przeszedł nawet prostych testów. Z resztą jak chcesz zobaczyć jak produkują głośniki samochodowe w Chinach, link poniżej. Testowanie kilka sekund. Gra? Gra, to do pudełka :lol:

To znaczy niby nazwę miała jakąś znaną, ale oryginał to to patrząc na cenę i działanie to nie był. Jak ją kupowałem to jeszcze nie wiedziałem, ze karty mają różne klasy szybkości :slight_smile:

Mają, tak samo jak pendrive’y. Te tańsze z reguły działają wolno, ja nawet spotkałem się z taką, gdzie prędkośc zapisu danych spadała poniżej 1 M/s

Dodane 21.12.2012 (Pt) 23:44

Recenzja radia po kilku miesiącach użytkowania. Działa bez problemów, więc polecam :smiley: