Jakie są wersje softów e398?

a jak bym wgrał tego 42 for all i zrobił reflasz do wersji 48r , to miał bym bajery itp. bez przeróbek?

Nie. Miałbyś tylko nagrywanie video i nic więcej.

wgrałem 42 for all i zrobiłem reflasz do r48 ale niemam kamery w menu jak ją aktywować?

Złączono Posta : 08.07.2007 (Nie) 14:33

a w tym twoim sofcie w większości skórkach ikony w multimediach a mianowicie kamery i itunes są cały czasz takie same, co z tym zrobić ?

Do tego jest specjalny program, nie pamiętam jak się nazywa. Chyba P2K menu editor. Poszukaj.

Bo to są ikony zapisane w DRMie i ich poprzez skórki nie da się zmieniać. Musisz edytować DRM za pomocą programu SHXCodec i ponownie sfleszować telefon ale z samą opcją DRM.

to z kond mam wziąć ikony które powinny być w danej skórce np kamery

Poszukaj sobie takich jakie ci odpowiadają.

a ty jak edytowałeś menu , bo ja jak cokolwiek z robie to po włączeniu jest górny pask a reszty niema (czarny ekran).Co robie źle?

Złączono Posta : 08.07.2007 (Nie) 16:17

a dlaczego czasem zdarza się tak że niemożna wejść do menu ustawienia / personalizacja?

Wszystko o motoroli e398 dowiesz się Pod tym adresem

A ,mam jeszcze jeden problem, przy starcie fona mam animacje motoroli bez dźwięku a przy wyłączaniu ani animacji ani dźwięku jak w pamięci fona niema tych plików z animacją startową ani końcową ani dźwiękiem do nich,jak wgrałem jakieś to też się nie wyświetlały

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=170481