Witam! Mam problem, o tuż chce sobie wgrać na moją motke e398 soft nie przerabiany,oryginalny,ale najnowszy z nagrywaniem video i innymi bajerami sofcik, proszę was byście wytułmaczyli mi o co chodzi z tymi wersjami softów na e398 typu R372_G_0E.20.34R_GSKE398T672DF05B_1FF który najnowszy i co zawiera.
Takiego nie ma! Oryginalny z E398 nie ma nagrywania video ani żadnych bajerów. Wiem co pisze ba sam zrobiłem jednego z najlepszych softów do E398 w polsce.
a oco chodzi z R373_G_0E.30.48R?
To jest najszybszy i najstabilniejszy soft dla E398 przerobionej na ROKR E1.
a co znaczy ROKR E1 soft z e1000 czy przeróbka softu e398 która ma funkcje jak w e1000?
E1000 to zupełnie inny telefon!
Motorola E398 i ROKR E1 to w 100% takie same telefony, różnią się TYLKO softem. Wgrywając MOJEGO softa możesz przerobić E398 na ROKR a nawet mieć więcej.
Jeśli bezpośrednio wgrasz mojego softa to uwalisz telefon!
Wszystko pisze na: http://www.matrax.net/forum
a czym sie różnią wersje siftów e1 ,czy masz może tego softa bez przerubek czyściutkiego?
Ma magrywanie video i MNÓSTWO inny fajnych bajerów. Czystego od ROKRA nie ma.
Mam czyste softy do E398 z PLUSA i ERY - są to standardowe fabryczne softy takie jakie masz w telefonie prosto z salonu, ale one zakładają simloki.
Mój soft ROKR simloka ściąga.
a czy mugł byś mi wyjaśnić co to som i jakie dane są przechowywane w : +Flash +Flex +DRM +LP +BL
Wersja softu
wersja “dodatków”, plików i seemu
Ikonki zasięgu, baterii i kupy innych rzeczy.
Boot Loader - sektor rozruchowy w telefonie dzięki niemu można telefon flashować (zmienić softa) albo uratować po nieudanej zmianie softa
a ten twój sam Flash jest przerobiony czy jak bym tylko go wgrał a reszte od innego to miał bym jak oryginała? A ile bateria trzyma na twoim sofcie?
Musisz wgrać wszytko, inaczej tylko uwalisz telefon.
Standardowo, są tam standardowe ustawienia baterii z E398.
ja mam teraz wersje R372_G_0E.20.95R jak bym wgrał reflasz do wersji R373_G_0E.30.48R to było by wszystko si ? małbym bajery z e1?
Jeśli tak zrobisz to uwalisz (udupisz) telefon!!
Teraz masz softa z E398 na to MUSISZ wgrać softa: R373_G_0E.30.42R_for_all a potem mojego. W tedy wszystko będzie OK.
WSZYSTKO jest na http://www.matrax.net/forum
linki na tej stronie bie działają
a nie wiesz gdzie moge znaleźć soft e1 bez przeróbek?
Pisze trzeci raz że takiego NIE MA!!
Oryginalnego od E1 nie wgrasz na E398 bo E1 ma inny bootloader.
w takim razie czy jest przerobiony soft e1 tak aby działał na e398 lecz bez samo róbek typu swoja animacja startowa itp? i dlaczego najpierw trzeba wgrywać 42 for all?
Tak, to jest ten 42 for all, ale on jest bardzo stary i wolny. Nie polecam.
Bo to jest specjalnie tak zmodyfikowany soft który przerabia E398 na E1. Jeśli go nie wgrasz NAJPIERW na E398 to uwalisz telefon.