Jakie słuchawki bezprzewodowe polecacie do 150 zł?

Szukam słuchawek bezprzewodowych do ok 150 zł. Polecacie coś w tym segmencie głównie do rocka i muzyki elektronicznej w komunikacji miejskiej?

Niedawno testowałem pod siebie kilka modeli z tego zakresu to mi przypasowały te:

Jednak słuchawek bym nie kupił bez przymierzenia, bo (nie wiem czy tylko jak tak mam) 80% słuchawek bym nie dał rady nosić dłużej ze względu na to, że źle leżą.

A jakie jeszcze testowałeś ?

Ja ostatnio kupiłem te i grają bardzo fajnie. Jest bass, ale nie przytlumiony jak w JBL czy Sony, bo jest sopran.

Zresztą wystarczy podejść do sklepu i samemu się przekonać, że JBL przy tych to kupa nie dźwięk, sam bass aż się słuchać nie da.

Osobiście podobają mi się pioneer SE-MJ553BT. Miał ktoś z nimi do czynienia ?
Myślałem też jakiś czas o redmi airdots ale jest dużo zażaleń na jakość połączenia (zrywanie).
(nie wiem czy to w ogóle ma sens o to pytać z racji, iż róże osoby mają różne odczucia względem muzyki wygody itp).

Job t450bt i 460bt oraz Philips SHB3075BK

W800 Edifire są spoko, ale myślałbym nad dołożeniem do modelu W820:

Nie wiem, czy masz taką możliwość, ale podeprę się tutaj recenzją blogera - audiofanatyk. Warto moim zdaniem.

Jeśli musi być taniej patrzyłbym za ofertami, promocjami na Bluedio T4s lub T6 ANC. (da się dorwać za 160/180 zł)

1 polubienie

Fajne słuchawki, od miesiąca je męczę przy kompie.
Długa bateria i opcjonalny kabel na spory plus.
Dwóch kolegów po zapoznaniu się z nimi wycenili je na 250-350 i ponad 400, to o nich dobrze świadczy.
Wykonanie bardzo dobre, są bardzo solidne i lekkie.
Świetnie przylegają do głowy, fajnie izolują.

Dźwięk przyzwoity, zrównoważony, nie za dużo niczego, za mało też nie, kolega stwierdził że dla niego za dużo ciut wysokich, jak dla mnie jest spoko.

1 polubienie

Te edki to zdecydowany nr 1. Bluedio F2 też dają radę:

Nawet w sklepach odradzają jako najgorszy wybór.
Chciałem ten model za 8 dyszek dla córki kupić ale sprzedawcy szybko rozwiali moje wątpliwości.
Oddałem jej swoje stare Philipsy (jako tymczasowe, miała sobie uzbierać na lepsze) a sobie kupiłem Edki.

W sumie młodą już stać, ustalę czy kupuje bezprzewodowe czy zostaje przy Philipsach.

Które Edki wybrałeś - W800BT /W820BT czy W830BT ?

W800BT.
Tak to cała wypowiedź!
Jakiś idiotyczny mechanizm nie chce dopuścić prostej odpowiedzi i trzeba się spuszczać…

I jak oceniasz? Zadowolony jesteś?

A co napisałem wyżej?
Lepszych za tą i dwukrotnie większą kasę nie dostaniesz.

1 polubienie