z wysyłką 3zł drożej, ale mam 1m kabla i słuchawki (co prawda chińskie podróbki-ale w razie czego są)
Co z tych 2 wymienionych? chodzi głównie o adapter. Czy te podróbkowe HPM-70 mają gorszej jakości adapter od tego zwykłego pierwszego? Wydaje mi się że to bez różnicy…
Czy te są oryginalne? Bo mają logo walkmana, dodatkowo te posłużą nie tylko jako adapter do sennków na jacka 3,5mm ale także jako same słuchawki- wiadomo, oryginalne to będą OK.
Co wy byście wybrali z myślą głównie o to by służyły jako adapter? Ten pierwszy odpada raczej bo już wolę dołożyć te 3 zł i mieć z kablem i słuchawkami, więc ogólnie zastanawiam się nad tymi HPM-70, jedne podróbki, drugie oryginały. Czy podróbki mają dużo gorszą jakość słuchawek oraz adaptera?
Nie wiem jakiej jakości jest ta podróbka, ale moja, którą dostałem gratis przy zakupie oryginalnych słuchawek na allegro, to kompletna beznadzieja. I słuchawki, i przejściówka. Na głośnikach od kompa ustawionych na max, na telefonie głośność na max, a i tak ledwo słychać. Analogicznie oryginalna SE przejściówka już na 1/3 głośności telefonu i 1/5 głośników pozwalała uzyskać dobry, czysty dźwięk, głośniejszy niż z tą chińszczyzną. Więc jest ryzyko przy nieoryginalnym sprzęcie.
lepiej raz wziąść i się cieszyć niż wziąść 10 razy i … być zdenerwowanym Koss Spark Plug akurat mają wieczną gwarancję więc jak coś padnie, odsyłasz i masz nowe (przesyłka kosztuje, fakt, ale lepiej zapłacić za przesyłkę niż znów za słuchawki)