Jak w tytule. Słuchawki do 50 zł. No ewentualnie 60. Ale to już za naprawde dobre słuchawki.
RP-HJE180E-W i przejściówka na mini jack jak mnie pamięć nie myli
Są jeszcze RP-HJE120E-V - wielu nie wierzy jak dobrze potrafią grać te słuchawki Obie pary są nie do zajechania - każda wytrzymała około roku, rzucam je wszędzie o wszystko i ciągnę jak popadnie (no cóż, jestem aktywnym człowiekiem :P)
Ale czy to że przy przejściówce jest mikro nie zmieni dźwięku.? Ostatnio kolegi słuchawki z Samsunga włączałem i nie chciały grać.
A może jakieś na fast-port.?
Fastport powiadasz? Jedynie HPM-77 wytrzymały relatywnie długo, reszta się sypie. Odznaczę cię orderem jak uda ci się kupić oryginalne Ogólnie zestawy słuchawkowe Sony ładnie brzmią ale wykonanie stoi poniżej krytyki
Słuchawki kolegi musiały mieć jakieś przedziwne parametry skoro nie chciały ruszyć. Mimo wszystko polecam przejściówkę i inne słuchafony
Właśnie czytałem o nich i jest spory problem z kupnem oryginalnych. Ale które są oryginalne skoro na allegro średnia ich cena to 15 -20 zł a na oficjalnej stronie http://www.sonymobile-sklep.pl/id149,ak … r_grupa=21 ich cena to 99 zł.
Ja mogę polecić jedynie użytkownika telemax-sklep jeśli chodzi o allegro - wszystko co sprzedaje to oryginały z tym, że na fastport nie masz już takiego wyboru, dzięki Bogu za przejęcie udziałów przez Sony bo poszli po rozum do głowy i możemy zapomnieć o podobnym złączu w tańszych modelach
Mimo wszystko polecam wariant z przejściówką.
Zdecydowałem się na HPM 77. Wyglądają na solidne. Ale głos ma tu też jakość dźwięku. Nie to co w standardowych soniaczach jest. HPM 60 czy 62 bodajże. To wgl masakra jest. Ciche i lipne. Oby te były inne.