AirPodsy to dźwiękowo, tak z 200zł są warte, mają natomiast w miarę wygodny soft i mikrofon. To są słuchawki dla osoby, której na jakości nie zależy, tylko wygodnej obsłudze iPjone, i faktycznie akurat pod tym względem są ok.
Na kilku konstrukcjach Creative bardzo się zawiodłem ostatnio, mocno im spadła jakość wykonania.
Pytanie do czego, bo np. do słuchania książek, czy biegania, ja sobie kupiłem otwarte, SOUNDCORE V30i, które i owszem, basu mają mniej, ale dzięki temu, że są otwarte obok otworu ucha, mają świetną przestrzeń, dają kontakt z otoczeniem i nie męczą uszu.
Ja swego czasu poleciłem żonie Samsung Buds 2, z racji posiadania przez nią Samsunga S21 FE. Bardzo je sobie chwali.
Niedawno testowałem natomiast słuchawki TWS ale zewnętrzne, czyli spoczywające na uchu a nie w nim, dokładnie Baseus Eli Sport 1. Nie jest to reklama, ale słuchawki są bardzo wygodne z racji rozwiązania noszenia ich, oraz mogą pochwalić się bardzo dobrej jakości brzmieniem.
Po testach zakupiłem ze 3 modele pod choinkę dla rodziny i byli wszyscy bardzo zadowoleni.