Bedziemy tu pisać jakiego kto używa antywira, czy jest zadowolony i jakiego antywira nie poleca. No to ja zaczne:
Uzywam:
-Norton Antywirus 2009 -naprawdę nie zamula mojego leciwego kompa, rewelka po prostu, dużo lżejszy od Avasta
-Ad Aware SE 2008 -sknuje nim kompa raz na tydzień, dobra skuteczność
-Spyware Terminator -kapitalny programik do usuwania Spyware’u, skan od czasu do czasu
-Spybot search & destroy -drugi wspaniały program do usuwania spyware, skan od czasu do czasu
-Trojan Remover -mam go, ale raczej nie używam, choć wykrył mi kiedyś pare szkodników
-Malwarebytes’ Anti-Malware -mój ulubiony program do usuwania malware, skuteczność potwierdzona
I moje dawne antywiry:
-Avast! HE -niezły darmowy programik antywirusowy, choć czasem miewa fałszywe alarmy
-AVG 8.0 -Trzymać sie z daleka od wszelkich wersji tej gangreny i zarazy!! Przez niego miałem formata… Grrr :evil:
-Nod32 -kiedyś miałem jego starą wersję , nie polecam, natomiast nie wiem jak jest ze współczesnymi jego wersjami , podobno sa całkiem dobre.
Według mnie najlepszy antivirus to: Norton Internet Security 2009 (szczerze polecam, nie ma NIC wspólnego z wersją 2004 i inntymi obciążającymi kompa jak nie wiem co).
Czekam na Wasze odpowiedzi