widzę że najwięcej osób używa najgorszego antywirusa Avasta
Hue Hue Hue.
Najgorszego
W 5 wersji już nie jest taki całkiem zły. Ale do tych plasujących się w czołówce to jednak wg mnie trochę mu brakuje
Najgorszwego? No nie wiem wg wielu testow nalezy do top 5 i jest lepszy od wielu platnych. Już prędzej bym powiedział że nod jest najgorszym AV nie dość że płatny to porównawczo bardzo małe detection rate. Ja tam używam aktualnie avasta 5 i skanuje mbam nieraz sprawdzam sobie logi z otl jak nie mam co robić no i jestem czysty, kiedys miałem avire no była niezła ale po update z 9 na 10 pogorszyła się i dalszych aktualizacji juz nie patrzyłem. Kiedyś bardzo dawno miałem nortona,pande i chyba kasperskiego ale jednak szkoda mi było kasy na płatnego AV i no troche wstyd mówić ale jak byłem noobem uzywałem PC Toolsa i później czyszczenie kompa mi tak długo zajeło że przesiadłem się na linux ubuntu 8.10 xD no ale później na win już avira a potem avast 5 (avast4 jakoś mnie tym dziwnym menu odstraszył).
Avasta najwięcej po darmowy chyba.
A co powiecie o nowej wersji Emsisoft Anti-Malware? Sporo obciąża ale skuteczny moim zdaniem
Z PC Formatu?
Ja wolę zaufane marki.
NOD 32 - narazie narzekać nie mogę
Nie z własnego doświdczenia
Avasta używam już od 5 lat- bez problemów. Może go krytykować mi nic lepszego nie trzeba
Heh chyba Avast wymiata
Eset Smart Security.
Nie ma to jak NIS 2011
norton internet security 2010 ; >
Ostatnio Panda Cloud AV Pro - była promocjai dawali klucz za darmo
Microsoft udostępnił kolejną betę programu antywirusowego Microsoft Security Essentials - jest ona oznaczona numerem 2.0.522.0. Ciekawe czy się dużo polepszyła xD
Używam Kaspersky Internet Security 2011 w trzymiesięcznej wersji udostępnionej w Rzeczpospolitej - zadowolony nie jestem, gdy minie ten okres zainstaluje coś lepszego (potrafi zacząć sobie skanować podczas np. oglądania filmu, obciązenie CPU skacze do max i kicha. Nie na starsze komputery.
AVG Anti-Virus Free…i jestem zadowolony.
Bardzo długo kasper ostatnio ok.4 miesiące MSE(niestety zawiódł) i powrót do Kaspra AV 2010 ,ten zawsze dobrze chroni.
Pozdro.
Po urodzinowym prezencie DobrychProgramów liczba użytkowników BitDefendera raczej wzrośnie
Również i ja .) a tak na marginesie ;p kiedy dostaniemy klucze ? ;>