Do 16 czerwca mam umowę z UPC .
Chciałbym to zmienić ponieważ mówiono mi że rachunki za internet i TV nie będzie więcej kosztowało jak 150zł miesięcznie za internet 250 Mb/s i 107 kanałów . Obecnie od kilku miesięcy płacę 163zł (mówiono że nie cena będzie taka sama przez cały okres umowy).
Więc przechodząc do głównej części tematu.
Kogo polecacie w cenie 150zł miesięcznie za internet (podobny lub większy) i TV (razem w pakiecie )
W Vectrze mam 150Mb/s, coś koło 160 kanałów i telefon bez limitu (do unii,USA i Kanady też z tego co pamietam) za 108 złociszy.
Awarii praktycznie brak, łącze stabilne i szybkie, mierzę dość często.
Problemy się zdarzają jak przejmują jakąś osiedlówkę w okolicy, wtedy przyłączenie i ogarnięcie wszystkiego rodzi przerwy i skoki prędkości, można reklamować i ubiegać się o rekompensatę.
Domniemany, nowy dostawca usługi internet / TV, w twoim miejscu zamieszkania, swoją instalację światłowodową doprowadzi / rozprowadzi / uruchomi/ aktywuje za free?
Podstawowe pytanie co masz innego do wyboru? A generalnie to rozpieszczone te mieszczuchy Na wsi (1km od granicy Warszawy) płacę podobne pieniądze za łącze 35Mbps i nie ma alternatywy.
A może było to gdzieś, w wysłanej do Ciebie informacji napisane?
Oczywiście z opcją rozwiązania umowy, w przypadku braku akceptacji nowych warunków finansowych…coś ściemniasz , albo “przegapiłeś”, zwłaszcza przy tak znacznej kwocie podwyżki, ale to już inna bajka, dla “dziecka we mgle”…
W domyśle, trzeba rozumieć, iż u źródła otrzymałeś wyjaśnienie zaistniałej sytuacji, i masz jasność na jakiej “zasadzie” nastąpiła ta “tajemnicza” podwyżka.
Trzymając się tego, z naciskiem na ostatnie słowo, dalsze dywagacje nie mają sensu…dla czytających to jedna wielka “zgadywanka”…sam nie jesteś zorientowany, co do opcji wyboru dostawców z twojej okolicy, wraz z całkowitymi kosztami przyłącza sygnału…a chcesz “zdalnie” jasnowidzące konkrety…
Z mojej strony mogę polecić Vectre bo korzystam i nie mam problemów
Pakiet Złoty z HD Pakiet Złoty z HD
161 kanałów, w tym 70 HD
49,90zł/mc
Internet 150 Mb/s
59,90zł/mc
Chłopie! Walczę z nimi od 5 miesięcy.Dlatego wiem co mówię. Spójrz na fanpage Vectry na FB. Najgorszemu wrogowi nie życzę takiego ISP. Choć nie twierdzę przecież że wszyscy tak mają.Pozdrawiam.