Siemanko. czy ktoś wie może na jaką pogodę można wpaść w marcu w Zakopcu? W sumie nie palimy się ze znajomomy na jakieś akcje na nartach. Wolimy połazić i poimprezować, ale jak tam naprzykład o tej porze rok fest leje, to też śadna frajda. Ktoś pochodzi z tyhc regionów może i ma jakieś wskzówki dla mnie? możde adres jakiegoś fajnego i niedrogiego pensjonatu?
A o to spytaj się takiego górala, co ma wywieszony ręcznik przed chałupą i po nim snuje swoje prognozy.
A tak na serio to kto przy dzisiejszej zwariowanej na maksa pogodzie jest w stanie przewidzieć coś konkretnego na trzy miesiące do przodu, skoro nie spełniają się prognozy krótkoterminowe ??
zachmurzenie duże do umiarkowanego,temp ok 25C mozliwe dłuższe rozpogodzenia,wiatr płd zachodni do zachodniego,przelotne opady deszczu lub sniegu
wow! super dokładna informacja! Dzięki wielkie! Mogę się spodziewać, że wiesz też, gdzie można się tam dobrze ulokować na pare dni?
Ja bym ci polecił pensjonat Vena w poroninie. 10 minut samochodem do centrum zakopca (w marcu nie będzie korka). Bardzo fajny pensjonat w dobrej cenie. LINK