Słuchałem czegoś pomiedzy rockiem a metalem. Ale pewnego dnia zaczął mi się podobać polski hh… Do czasu aż poznałem muzykę 2Pac’a. To jest prawdziwa odjechana muza. Po prostu mogę go słuchać non stop. Polski hh odszedł w zapomnienie. Teraz kiedy słyszę niektóre kawałki które wcześniej mi się podobały to mnie bierze na śmiech. Chociaż niektóre są naprawde niezłe. Ale tak naprawdę to najlepszy jest 2Pac! Poza nim lubię Red Hot Chilli Pepers…
Ja osobiscie preferuje punk-rock np greenday - klasyka a jak jestem na imprezke to najlepiej mi sie tanczy przy techniawkach Podzielam zdanie dżansego, nie moge sluchac hip-hopolo, mezo itp-czysty chuam :twisted:
Macie linka do zespolu SK.Zespol gra metal ale teksty sa troche dziwne( zalosne i jakie tam chcecie okreslenia) ale jak wam sie nudzi posluchajcie:D http://www.szatankaze.xt.pl
a i nie zwracajcie uwagi na nazwe,nie sa satanistami
Mam tak samo jak hajduk123 i takze bardzo mi sie podoba Sylver-Take Me Back Jeszcze Benassi Bross feat dhany - every single day (radio edit) (jakos tak sie pisze xD) i jeszcze Ziggy X - bassdusche (orginal mix) <-- swietna nuta do le parkour i jeszcze Pakito - living on video (przy tych nutach cwicze i glownie ich slucham
Człowieku, co Ci przeszkadza, jakiej kto słucha muzyki ?? Bo Tobie się nie podoba, to znaczy, że Ci co nie mieszczą się w Twoich “schematach” są gorsi ??
Pisze sobie, żeby coś napisać ?? Temat dotyczy konkretów, a nie oceny i diagnozy słuchających… więc pisz konkretnie lub milcz
Nie mam nic do wytrzymywania, bo nie mam czego wytrzymywać. Daruj sobie takie teksty. Jak chcesz dyskutować, to używaj jasnych, precyzowanych i konkretnych argumentów. Demagogia i pseudointelektualna gadka Twoich wypowiedzi na mnie nie działa.
Panowie skończcie te przepychanki, a Ty Milicja się opanuj.
Nie róbcie więcej OT, od tego jest przecież PW.
Teraz odpowiem na pytanie:
ja słucham każdej muzy: świetnie bawię się przy muzyce pop, rap, disco, techno, funk, soul. Lubię czasem posłuchać rock, disco polo, hh :lol:
Chociaż jest jeden typ muzyki której nie zdzierżę: a jest to: klasyka… muzyka klasyczna w moim przypadku całkowicie odpada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: