Witam.
Interesuje mnie jakimi programami można zrobić taki efekt jak na zdjęciu. (np. umieszczone swoje zdjęcie na plakacie w jakimś krajobrazie)
Witam.
Interesuje mnie jakimi programami można zrobić taki efekt jak na zdjęciu. (np. umieszczone swoje zdjęcie na plakacie w jakimś krajobrazie)
Jaki masz program do dyspozycji ? Jeżeli nie masz żadnego to taki efekt możesz uzyskać w Gimpie, albo PhotoShopie.
W GIMPie jest taki efekt wiem. GIMP do pobrania: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& … IMP+2.2.17
Czy jest to bardzo skomplikowane w Photoshopie? Może masz jakiegoś linka do tutoriala?
Dodam, że do wersji GIMP-a podanej przez usera fastman92 konieczne jest wcześniejsze zainstalowanie biblioteki GTK+ , dlatego też daję linka do najnowszej wersji tegoż programu, do której nie trzeba instalować w/w biblioteki GIMP 2.4.6
Dzięki za podpowiedzi, zaraz zaczynam się bawić
Dzięki Olcia, fajna stronka z gotowymi efektami.
sh@dow ,
Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku