Witam mam taki problem kumpel w samochodzie mam jeszcze odtwarzacz kaset magnetofonowych zrobiłem mix muzy który chciałbym mu nagrać na kasetę.Do czego zmierzam posiadam odtwarzacz cd marki Technics model: SL-PG590 niestety nie widzi on nagranych płyt w formacie mp3 lub CD-RW muszę nagrywać na zwykłe płyty o wielkości 700 MB lecz jaki program polecacie aby potem ten odtwarzacz widział te płyty i bez problemu będę mógł odtworzyć je bo jakoś nie chce mi odtworzyć ich po nagraniu gdzie muszę jeszcze potem tą muzę zgrać na kasetę magnetofonową w magnetofonie również firmy Technics a model to: RS-TR575 będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi bo próbuję w programie Ashampoo Burning Studio 2014 jednak z negatywnym skutkiem niestety.
W internecie wielkie litery oznaczają krzyk, dlatego też proszę, korzystając z przycisku EDYTUJ i opcji Użyj pełnego edytora, który znajdziesz w prawym dolnym rogu swojego posta, dokonać niezbędnej korekty.
W przeciwnym razie temat trafi do Kosza.
Też dobre i można cd nagrać w iso http://www.dobreprogramy.pl/BurnAware-Free,Program,Windows,13053.html
Burrrn to mały dedykowany darmowy programik o sporych możliwościach przeznaczony
Wystarczy WMP - nawet stary odtwarzacz da radę.
Hej,
Bardziej niż o program, chodzi o tryb nagrania - w programach bardziej rozbudowanych (Nero, Ashampoo) należy wybrać tryb Audio CD i tyle. Można też posłużyć się na przykład programem CD Burner.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Z jaką prędkością nagrywasz??
Zmniejsz maksymalnie na tyle na ile ci pozwoli program i użyta płyta CD