Witam!
Tak na luzie.
Moim zdaniem ostatnio DP zalały newsy wył. o cyberatakach, bankach itd. Nie uważacie, że za starych czasów, kiedy newsy redagowali @Kristov_pl, @Xyrcon, @Snow_Rainy, @Docent i ktoś jeszcze chyba, to DP było takie bardziej „elastyczne”, czyli nie takie pod reklamy…
Teraz, po przejęciu tego przez WP, to - nie mówię, że jest źle - jednak jest gorzej - po prostu inaczej.
Niestety jest trochę gorzej (może tylko minimalnie) ale niekiedy też trafiają się prawdziwe perełki: cykl artykułów „Windows 11: co robi, gdy nikt nie patrzy?” Podobał mi się również „Windows 11: jak wyłączyć partycję odzyskiwania?” Miała być 2 część o tym jak włączyć taką partycję: przegapiłem czy jeszcze nie było?
Co tu myśleć, jestem tu od 2003. Co kilka lat kasuję konto a za jakiś czas zakładam
Ale to w sumie po to aby coś tam nabazgrać na forum.
Na głównej stronie czytam tylko nagłówki, a jak cos kliknę to ogłaszają święto.
Tak z 15 lat już DP jest wypalone z treści na których można zatrzymać oko. Ot czasem trafi się perełka.
Tego typu portale zaczęły umierać wraz pojawieniem się windows7, głównym powodem jest, że znikło wiele problemów nękających poprzednie systemy to nie było o czym rozpisywać się.
W dobie 10/11 nawet nie ma tematyki sterowników, no czasem kretyńskie porady drivebooster odpal itp.
To o czym maja tu pisać ? O poradach gdzie kliknąć aby coś włączyć ?
Klepią artykuły w stylu skrzyżowanie „harlequin z Jerry Springer show” o bankach, przerwach w nadawaniu TV.
„No czasem pojawia się na DP taki Puchatek co podnosi ciśnienie to wtedy wywalam to konto aby mnie nie kusiło machać szabelką.
Ale ogólnie mam w poważaniu posiadanie konta, potrzebne aby czasem coś napisać na forum.”