Jedna Idea Mix :/

Mój tata wczoraj przedłużył umowe z jedną Ideą mix zamiast przejść na Orange Twój Mix… ale mniejsza z tym głupio zrobił bo w Jednej Idei juz nie ma żadnych promocji, mam racje? A jeśli się myle czy jest możliwosć wysyłania wiadomości za 1 gr, tańsze rozmowy w tym planie taryfowym?

http://www.orange.pl :?

:szukaj!!:

Myślisz że nie szukałem na Orange? Nie moge nic znaleść o Jednej Idei Mix. Prosze o konkretny link

zadzwoń do biura obsługi klienta i pogadaj z konsultantem: (chyba, przynajmniej kiedyś) *22

Chyba nie ma żadnych promocji tam. Ja w lutym miałem taką samą możliwość jak tówj tata, ale ja wybrałem Orange Twój Mix.

No właśnie tak myslałem… ehh szkoda gadać. Trzeba było się spytać syna, a tak stracił :stuck_out_tongue:

teraz jest *100

spoko ziom zadźwoń na *100 połącz się z konsultantem i zrób zmianę planu taryfowego na Twój Mix - 30 zł kosztuje taka opcja (zmiana planu), lub idź do salonu orange i tam sobie to zrób konsultant wyjaśni Tobie wszystkie promocje itd… aaa jak sam pójdziesz to przypomnij sobie hasło abonenckie do konta :slight_smile:

pzdr