witajcie mam na imie agata i jestem tu nowa…mam nadzieje ze uda mi sie jakos tu odnalezc pozdrawiam wszystkich serdecznie…mieszkam w zdunskiej woli i mam 23 latka,zeby nie bylo ze nic o sobie nie napisalam:)
Witam wszystkich mam na imię Kasia mam 22 lata mieszkam, pracuje i studiuje w wawie, co ja lubie prawie wszystko
Pozdrawiam wszystkich
Ja też witam wszystkich ,jestem Krystyna pochodzę z małej miejscowości jestem ziloną usherką , kobietą pracującą żadnej ? pracy się nie boje ,ale tych wszelkich nowości z kompem tak,i co najgorsze na niczym się nie znam potrafię trochę pisać ,myślę że przy Waszej pomocy pogłębię swe wiadomości w tej dziedzinie , :lol:
Imię: Piotrek
Xywa:Śruba
lat:17(prawie )
zainteresowania: Różne
Cześć mam na imię Damian i mam 14 lat.
Nick: orion136
Jestem z Łodzi
Witam wszystkich!
Imie: Andrzej
Nick: Niebieski Misiek
Rocznik: 1982
zarejestrowałem się tutaj już jakiś czas temu więc najwyższy czas sie przywitać. Mieszkam ok. 30 km od Tarnowa.
siemka!
Na imie mam Adam zreszta mozna sie domyslic z nicka, pochodze z poludnia Polski (woj. slaskie) z miasta uwazanym za stolice podbeskidzia
lat na dzien dzisiejszy mam prawie 17 ale pare miesiecy i juz bedzie pelne
hey!
jak się łatwo domyslić mam na imie natalia, lat 18(jeszcze nie do końca)
mieszkam w małym miasteczku w Wielkopolsce
uwielbiam słuchać różnych rodzajów muzyki, biegać i tańczyć, poznawać nowych ludzi:) i śmiać się
Jestem wprawdzie nie ,pierwszej młodości" na tym forum, ponieważ piszę już kilka dni. Czas więc się przywitać!
Imię: Paweł
Nick: Mazgi (tak wołają na mnie w budzie)
Lubię grać na komputerze jak i również wykorzystywać go do bardziej ambitnych celów
Na foruma trafiłem bardzo przypadkowo - chciałem znaleść w Googlach info n.t mojej karty graficznej, a że słowo kluczowe było na tej stronie…
Witam wszystkich starych userów!
elooo, nazywam sie edyta, ksywka pshczoolka ;] mam 14 lat i mieszkam w przeworsku niedaleko lancuta. forum znalazlam poprzez wyszukiwarke google
Witam wszystjich jestem nowy na tym forum mam na imię Mariusz mam 15 lat pozdro
Witam wszystkich z ten strony Cichociemny.[alexsus]PL jestem na forum już kilka dni i jest tu /cenzura/ atmosfera , wszyscy są chętni do pomagania innym i chyba o to tu chodzi. Pozdrawiam stałych bywalców…
Nazywam się Dominik, pseudo DNMK. Jestem wielkim fanem komiksu. Interesuje się technologią wykorzystywaną w lotnictwie oraz kryptozoologią (nauka o zwierzętach nieznanych). Gram w Ogame i w Heroesów IV. I to by było na tyle
Siema!
Mam na imię Maciek
mam 14 lat
Mieszkam w Gdańsku-Stogi
Interesuje się :Komputerami ,Elektroniką troszeczkę grafiką i HTML’em.
HTML Rulezzz .
POZDRO.
Lubie grac na kompie, na playstation :2gunfire: ogladac mtv, i wszystko co nie zdrowe :new-alien: POZDRO
Witam nazywam się Łukasz, mam 15 lat interesuje sie: komputerami i grafiką komputerwą.Powoli zaczynam robić własne gry dość banalne ale dobre:D:D
hej! mam na imie tomek. ostatnie lata swego zycia pieknego spedzilem w wiedniu. tam chodzilem do szkoly, bawilem sie, zakochiwalem etc. teraz jestem zas w krakowie, gdzie odbywam praktyke w pewnej niemieckiej firmie. na tudia planuje pojechac do niemiec.
no, to tyle.
pozdrawiam!
Jestem Łukasz ,jestem tu kilka . Forum jest Super, wszyscy pomicni i mili. Mam 14 ,lubie grać na kompie ,surfować po necie i grać w piłke nożną!
nick : Graba
name : Marek
birth : 1987
hometown : Kra$nik
height : 5,7 feet
weight : 121 lbs
eyes : blue
hair : black
witam mam nadzieje ze bedzie ukladalo sie nam wspolne pisanie
Witam wszytkich
Nazywam sie Bers (Emil) a nazwisko to Shampage
Innteresuje sie informatyką najbardziej oprogramowaniem open source , sportem i geografią.