Siemka! i pozdro for all.
Mam na imie Konrad.
Nick: Dragon88
Roki: 17
Siemka! i pozdro for all.
Mam na imie Konrad.
Nick: Dragon88
Roki: 17
Siemano!
Jestem Kamil, mam z 18 lat, mieszkam gdzieś w WLKP i słucham tylko HH. O forum mogę powiedzieć, że jest dobre i że z tego jednego forum tylko korzystam
Cześc Wszystkim !
Mam na imie Piotrek.
Mam około 12 lat, i mieszkam w Porębie (koło Zawiercia, Myszkowa, i jakies 50KM od Częstochowy)
Nick: Dede, czasami kumple po angolu mówia na mnie Didn’t
Skąd wziąłem sie na tym forum juz nie pamietam… Pozwdrawiam Wszystkich
Na imię mam Grześ, a nick to grzes e30.
Pozdrawiam
Witam jestem Hubert mieszkam w Grodzisku Wlkp
Cześć:)
Mam na imie Andrzej i jestem z Chełma to miasto koło Lublina, mam 16 lat i interesuje sie komputerami, oraz jazdą na rowerze;p
Witam
Na imie mam Konrad. Mieszkam na podkarpaciu w Jarosławiu. Zainstersowania: ostatnio grafika komputerowa i linux
Pozdrawiam.
imie:michał
nick;MICHAL1992BYDGOSZCZ (jakoś tak) 8)
miasto;Bydzia
wiek;14
na forum znalazłem sie przez przypadek
Ja juz dosc chwile tu jestem zapomniałam sie jednak przywitac! SKLEROZA…
No dobra jestem BlackSheep, mam 15 lat i jestem z takiej wsi (na mapie to jest zaznaczone jako miasto ;P) ==> Maków Podhalański…
A tak poza tym to lubie tworzyć GRAFIKE =)
Serwusik Wszystkim, Ja mam na imie Marcin , lat 20. Znalazłem sie tutaj bardzo przypadkowo bo szukałem informacji na jeden temat i znalazlem Później znalazłem 2,3 i coraz wiecej ciekawych rzeczy znalazłem Interesuje sie Informatyką i sportem, Bardzo ciekawy ten forum i mysle ze czesto bede go odwiedzać…Pozdrowionka
sieama
nazwyam się: Robert
mieszkam w: Zakopanym
nick: robert051
lat: 15
na forum znalazłem się przez gazęte komputer świata
No więc ja jestem Monika, ale imienia nie lubię, wole zdrobnienie, np Monia, Mona, Mońka mam 18 latek i jestem z Polski ^^ uwielbiam muzyke Linkin Park i Green Day
Witam,
Imię-Arek
Nick jak widać-DJ.Aro
Miejscowość-Dąbrowa
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich i pozdrawiam Jestem nowym uzytkownikiem tego forum, bardzo fajne miejsce, duzo rzeczowych odpowiedzi na ciekawe pytania w sprawach typowo technicznych jak i z zycia codziennego
Do zobaczenia w dyskusjach
Witam wszystkich
Siemka mam na imie Milenka :lol: na forum nie znalazlam sie przypadkowo heh tylko dopiero ostatnio od pol roku mialam czas zeby sie zarejestrowacKocham taniec i moje gorki sowie pozdrawiam wszystki busssska :cmok1:
Siemka jestem Bartek!!
Mój nick: BaKa
Wieś: Radom
Na forum znalazłem sie z przymusu, (bo miałem problem), ale jestem zadowolony z tego!! Zapraszam na ****************
również bardzo dobre!!
Pozdro BaKa
witam jestem patryk tez zapomnialem sie przywiac wiec zrobie to teraz:
Czesc nazywam sie Patryk i mam 14 lat, uwielbiam grac na kompie i sluchac muzy a najbardziej Mandy Moore. Jetem takze fanem Matrix-a :2gunfire: Lubie ludzi szczerych i nie owijajacych w bawelne, wiec nie lubie bezsensownych postów!
Jestem nowym,Witajcie.Mówią na mnie Miklas.
Witam
Mam na imię Domnik
Nick:fajro20
Mam 15 lat
Lubię piłkę nożną gram w RKS MARYMONT WARSZAWA a mój ulubiony klub z Warszawy to LEGIA WARSZAWA i DELTA WARSZAWA
Mieszkam w Warszawie