Jestem tu nowy .
Nazywam się Mariusz, pare dni temu załączyłem internet.
Mam nadzieje że będę tu trochę przydatny, a może wy mi pomożecie.
Pozdrawiam…
Jestem tu nowy .
Nazywam się Mariusz, pare dni temu załączyłem internet.
Mam nadzieje że będę tu trochę przydatny, a może wy mi pomożecie.
Pozdrawiam…
Hej mam na imie Milena. Nick: tak jak widać. Uwielbiam komputery i powolutku chyba sie uzależniam od inetnetu…
Elo. Jestem asiek (Asiunia, Asieńka, Asiuś, Siaśka 8) ) i urodziłam sie w roku z mojego nicka 8) więc obliczcie sobie ile mam latek… :lol: No a pozatym jestem bardzo tajmnicza, więc… nic więcej o sobie nie powiem
Witam. Na tym forum juz jestem kilka tygodni, ale nigdy niezajzałem do tego temaciku (ah ten brak czasu), ale… lepiej puźno niz wcale. A więc:
Imię: Konrad
Urodzinki: 01,03,1990
Hobby: Muzyka (DJ’ostwo) nieraz gram w radiu które w raz z kolęga i adminem mojej sieci radiowej stworzyliśmy
Inne Hobby: modyfikacja i poznawanie WIN XP
Jak tu trafiłem: szukałem informacji w googlach na temat pewnych procesów systemowych i naszczęście trafiłem tutaj i znalazłem wiele pozytecznych wskazówek itp
Update:
fiesta
Linka skasowano (zakaz reklamy).
Każdy może podać takie dane na swój
temat, jakie chce.
Panuje tutaj pełna dowolność wyboru
Witam was mam na imie Piotrek , 18 lat na stronie znalazlem sie dzieki “Zel-owi” no nic mam nadzieje ze bede umiel komus pomuc tak jak i wy bedziecie umieli pomuc mi"
Witajcie,
mam na imię Bartek; mieszkam w Warszawie, gdzie studiuję sinologię na UW. Mam 20 lat, ale niestety już niedługo… Ale cicho o tym!
Interesuję się, poza przedmiotem studiów, literaturą oraz szeroko pojętą informatyką. Moim głównym hobby, a zarazem drugą pasją, jest fotografia.
Pozdrawiam!
Witam!
Imię: Adrian
Nick: Neon1992
Miejsce zamieszkania: Polska
Siemka
Imie:Łukasz
Nick:sAo
Miejsce zamieszkania: MIASTO
INTER MEDIOLAN i Football Manager 2006 to jest TO
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Imię: Łukasz
Ksywa: f3n3k (fenek)
Miejsce zamieszkania: Miastko (dziwna nazwa nie :lol: )
Zainteresowania: Piłka Nożna, Programowanie, Bezpieczeństwo
O sobie: na dobreprogramy.pl wchodziłem od długiego czasu adres ten dostałem od kolegi ,wtedy komputer był dla mnie czarną magią i słurzył tylko do grania Pracowałem przez pare lat na troszke starszym sprzęcie ADM Duron 850 Mhz lecz wyszło mi to na dobre Na dzień dziesiejszy pracuje na Pentiumie z takowaniem zegara 3000 Mhz Nie lubię tematów i postów typu “E ,a dlaczego ta gra mi nie działa, mam pirata”, “Pomóżcie plisssssssss i z 1 000 000 emontów” … Zawsze staram się pomóc
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Lukasz
nick: Lucky Luck
Moim hobby są komputery jak większości osób na tym forum .
Mam nadzieję że będzie nami wspaniała i owocna współpraca:)
Pozdrawiam
Witam was wsyztskich =] Mam na imie Marcin =] mam 17 lat i mieszkam na Lednicy Górnej Niedaleko Kraka =] Lubie się bawić kompem i chodze do technikum informatycznego =] Zarejestrowałem sie jakieś 2 dni temu aleee… już mi pomogliście =] 3m Cię się =]
Siema jestem Kuba Mam 12 lat Mieszkam w Grajewie (podlasie)
Uwielbiam chodzić po necie, siedziećna http://www.dobreprogramy.pl (forum)
Mój uluniony program graficzy to ,Adobe Fotoshop" :mrgreen:
Hej
Imię: Karol
Miasto: Wrocław
Na forum trafiłem ze strony dobreprogramy.pl, studiuję stosunki międzyn arodowe i postaram się nie zaśmiecać forum spamem
Jestem nowym użytkownikiem, więc jeszcze nic nie wiem co tutaj się dzieje, ale postaram sie to nadrobic.
Nazywam sie Dawid.
Chodzę do gimnazjum.
Zainteresowania:
Biegi i oczywiściek komputerek.
Tak jakos znalazłem się na tym forum.
siema siema
imie : Rafał
nazwisko : nie podam
miasto : Rzeszów
konkakt: gg 5211188 skype master_okej @ master1233@o2.pl
o sobie: mam 18 lat lubie pić duże ilości piwa 8) a i wzrostu mam 194cm waga 95kg na klate biore 85kilo (ćwicze od niedawna)
zainteresowania : głównie dziewczyny 8) , motoryzacja , cos tam o komputerach wiem. malo gram chyba ze w siatke albo pingponga :mrgreen:
Witka mam na imię Kamil jestem znany jako ‘shagreen’. Jestem tutaj bo interesuje się informatyka, najlepiej czuję się programując głównie programowanie w c++ i c#. Tworze również strony internetowe na zamówienia. Nalezę również do AMT (Akademii Młodych Twórców w której uczę młodzież i nauczycieli, pomagam organizować konferencje informatyczne, oraz oczywiście sam się kształcę) Może na razie styknie tego pisania o sobie.
Elo elo witam wszytkich mam na imie Mariusz i jestem z gliwic pozdro 600
Heja
Mam na imię Patryk
Mój nick to: Patrix
wIeNcEj Na mojej stronie
Witam Wszystkich Serdecznie
Imię: Łukasz
Miasto: Zielona Góra
Nick na Forum: Witheld
Kontakt: Gadu-Gadu: 3307855
Zainteresowanie: Informatyka,Muzyka (Bit-Box)
Bardzo Mi Miło :oops: