Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

Jestem tu nowy .

Nazywam się Mariusz, pare dni temu załączyłem internet.

Mam nadzieje że będę tu trochę przydatny, a może wy mi pomożecie.

:slight_smile: Pozdrawiam…

Hej mam na imie Milena. Nick: tak jak widać. Uwielbiam komputery i powolutku chyba sie uzależniam od inetnetu…

Elo. Jestem asiek (Asiunia, Asieńka, Asiuś, Siaśka 8) ) i urodziłam sie w roku z mojego nicka :smiley: 8) więc obliczcie sobie ile mam latek… :lol: No a pozatym jestem bardzo tajmnicza, więc… nic więcej o sobie nie powiem :stuck_out_tongue:

Witam. Na tym forum juz jestem kilka tygodni, ale nigdy niezajzałem do tego temaciku (ah ten brak czasu), ale… lepiej puźno niz wcale. A więc:

Imię: Konrad

Urodzinki: 01,03,1990

Hobby: Muzyka (DJ’ostwo) nieraz gram w radiu które w raz z kolęga i adminem mojej sieci radiowej stworzyliśmy

Inne Hobby: modyfikacja i poznawanie WIN XP

Jak tu trafiłem: szukałem informacji w googlach na temat pewnych procesów systemowych i naszczęście trafiłem tutaj i znalazłem wiele pozytecznych wskazówek itp

Update:

fiesta

Linka skasowano (zakaz reklamy).

Każdy może podać takie dane na swój

temat, jakie chce.

Panuje tutaj pełna dowolność wyboru :slight_smile:

Witam was mam na imie Piotrek , 18 lat na stronie znalazlem sie dzieki “Zel-owi” no nic mam nadzieje ze bede umiel komus pomuc tak jak i wy bedziecie umieli pomuc mi"

Witajcie,

mam na imię Bartek; mieszkam w Warszawie, gdzie studiuję sinologię na UW. Mam 20 lat, ale niestety już niedługo… Ale cicho o tym! :wink:

Interesuję się, poza przedmiotem studiów, literaturą oraz szeroko pojętą informatyką. Moim głównym hobby, a zarazem drugą pasją, jest fotografia.

Pozdrawiam!

Witam!

Imię: Adrian

Nick: Neon1992

Miejsce zamieszkania: Polska

Siemka

Imie:Łukasz

Nick:sAo

Miejsce zamieszkania: MIASTO

INTER MEDIOLAN i Football Manager 2006 to jest TO

:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Imię: Łukasz

Ksywa: f3n3k (fenek)

Miejsce zamieszkania: Miastko (dziwna nazwa nie :lol: )

Zainteresowania: Piłka Nożna, Programowanie, Bezpieczeństwo

O sobie: na dobreprogramy.pl wchodziłem od długiego czasu adres ten dostałem od kolegi ,wtedy komputer był dla mnie czarną magią i słurzył tylko do grania :slight_smile: Pracowałem przez pare lat na troszke starszym sprzęcie ADM Duron 850 Mhz lecz wyszło mi to na dobre :slight_smile: Na dzień dziesiejszy pracuje na Pentiumie z takowaniem zegara 3000 Mhz :slight_smile: Nie lubię tematów i postów typu “E ,a dlaczego ta gra mi nie działa, mam pirata”, “Pomóżcie plisssssssss i z 1 000 000 emontów” … Zawsze staram się pomóc :stuck_out_tongue:

Witam wszystkich serdecznie

Mam na imię Lukasz

nick: Lucky Luck

Moim hobby są komputery jak większości osób na tym forum :wink: .

Mam nadzieję że będzie nami wspaniała i owocna współpraca:)

Pozdrawiam

Witam was wsyztskich =] Mam na imie Marcin =] mam 17 lat i mieszkam na Lednicy Górnej :smiley: Niedaleko Kraka =] Lubie się bawić kompem :stuck_out_tongue: i chodze do technikum informatycznego =] Zarejestrowałem sie jakieś 2 dni temu aleee… już mi pomogliście =] 3m Cię się =]

Siema jestem Kuba :smiley: Mam 12 lat :smiley: Mieszkam w Grajewie (podlasie):smiley:

Uwielbiam chodzić po necie, siedziećna http://www.dobreprogramy.pl (forum)

Mój uluniony program graficzy to ,Adobe Fotoshop" :mrgreen:

Hej :slight_smile:

Imię: Karol

Miasto: Wrocław

Na forum trafiłem ze strony dobreprogramy.pl, studiuję stosunki międzyn arodowe i postaram się nie zaśmiecać forum spamem :slight_smile:

Jestem nowym użytkownikiem, więc jeszcze nic nie wiem co tutaj się dzieje, ale postaram sie to nadrobic.

Nazywam sie Dawid.

Chodzę do gimnazjum.

Zainteresowania:

Biegi i oczywiściek komputerek.

Tak jakos znalazłem się na tym forum.

siema siema :smiley:

imie : Rafał

nazwisko : nie podam

miasto : Rzeszów

konkakt: gg 5211188 skype master_okej @ master1233@o2.pl

o sobie: mam 18 lat lubie pić duże ilości piwa 8) a i wzrostu mam 194cm waga 95kg na klate biore 85kilo (ćwicze od niedawna)

zainteresowania : głównie dziewczyny 8) , motoryzacja , cos tam o komputerach wiem. malo gram chyba ze w siatke albo pingponga :mrgreen:

Witka mam na imię Kamil jestem znany jako ‘shagreen’. Jestem tutaj bo interesuje się informatyka, najlepiej czuję się programując głównie programowanie w c++ i c#. Tworze również strony internetowe na zamówienia. Nalezę również do AMT (Akademii Młodych Twórców w której uczę młodzież i nauczycieli, pomagam organizować konferencje informatyczne, oraz oczywiście sam się kształcę) Może na razie styknie tego pisania o sobie.

Elo elo witam wszytkich mam na imie Mariusz i jestem z gliwic pozdro 600

Heja

Mam na imię Patryk

Mój nick to: Patrix

wIeNcEj Na mojej stronie :wink:

Witam Wszystkich Serdecznie

Imię: Łukasz

Miasto: Zielona Góra

Nick na Forum: Witheld

Kontakt: Gadu-Gadu: 3307855

Zainteresowanie: Informatyka,Muzyka (Bit-Box)

Bardzo Mi Miło :oops: