Nazywam się Michał, na to foro trafiłem przez przypadek, chciałbym tu pozostać troszkę dłużej, ale rozwój wypadków i czas wszystko pokaże. Interesuję się grafiką, dokładnie Photoshopem. Jak mam czas to projektuję stronki domowe na zamówienie, licytuję na allegro i piszę newsy na stronce o realu madryt. Pozdrawiam
Cześć mam na imie Michał mam lat 18 nick Mosquito321 jestem z krosna Komputerami zajmuje sie od 12:P na forum znalazłem sie nie przypadkowo szukajac info o pewnym programie Pozdro for all 8)
Siema… napisze cos mimo że już się zalogowałem jakis czas temu… ale nie zauważyłem tego posta… ale jednak nie jestem tu juz od tak dawna… wiąc coś napisze
Mam na imie Paweł Mam 13
No interesuje się oczywiście informatyką i tworzeniem stron WWW, jestem z łodzi.
Przepraszam wszystkich za błedy w moich postach (mam 3 z polskiego)
Jestem Mateusz(niektórzy mówią Mat), mam niecałe 17 lat. Mieszkam w Wieluniu(woj. łódzkie, między Sieradzem a Częstochową, tam gdzie najwcześniej hitlerowcy rozpoczeli bombardowanie - 4:40 1.09.1939r.)
Zainteresowania: Elektronika, muzyka(to co wartościowe), informatyka, historia, polityka, zoologia.
Postanowiłem tu “forumować” ponieważ jest to największe forum w Polsce na temat komputerów itd., no i kolega mi polecił, że jest najlepsze.
Czasem wkurzam niektórych moderatorów zupełnie przypadkowo. Próbowałem “drążyć” temat o telefonii VoIP i sieciach p2p.
Poza tym liczę, że na tym forum poznam jakiś mądrych, wartościowych ludzi…
Witam. Mam 14 i na imię Filip :lol: Widzę że świetne forum i można się dużo o komputerach dowiedzieć :mrgreen: Postaram się tu bywać jak najczęściej :lol:
Cześć. Nazywam się Grzegorz. Mój nick wziął się od mojego imienia i od skrótu nazwy mojego miasta czyli W ę G ro W a. Mam 12 lat. Moje osiągnięcia to: 1 miejsce i 2 miejsce w konkursie języka angielskiego The Big Challenge klas IV i V, średnia 5,50 w IV klaskie i 1 miejsce w konkursie ortograficznym w Szkole. Mam 1 siostrę.
Witam wszystkich. Tu grzegorz-wgw. Znalazłem się ta tym forum - niee wiem skąd ale musiałem się tu wziąć bo jest to NAJLEPSZE FORUM W SIECI. No. Mam 12 lat. Chodzę do V klasy. Średnia - 5,50 :o :o :o No to tyle.
Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Jestem na tym forum od jakiegoś czasu, ale nie zdążyłem się jeszcze pożądnie przywitać. Nazywam się Adrian ( co można wywnioskować z nicku ) mam 17 lat ( ale nie jest to w żaden sposób powiązane z cyfrą w moim nicku, chodzi tutaj raczej o połączenie 2 cyfr 12 i 5 [data urodzenia] i przy okazji 7 i 10 [2 ulubioe numery i ulubieni gracze Manchesteru United] ). Jestem z Łazisk Średnich ( Miejscowość w Województwie Śląskim ). Interesuję się głównie Komputerami i tym co z nimi związane, Sportem ( głównie piłką nożną, tenisem i siatkówką ) oraqz muzyką ( głównie słucham rocka, NuMetalu itp. ). Moim ulubionym klubem piłkarskim jest Manchester United. Dużo czytam na tym forum, a mało piszę, ale cuż. Za jakiś czas to się zmieni :). Mam nadzieję, że to Forum, a raczej jego userzy pomogą mi a ja czasem będę mógł się odwdzięczyć swoją pomocą.
Nie zauważylam wcześniej tego wątku… więc przedstawiam się.
Tu w Polsce studiuję, a tak w ogóle jestem z innego kraju. Czuję się tu superdobrze! I mam dużo kolegów. A po studiach mam zamiar wrocić do domu.
A niedawno kupilam sobie używany komputer i teraz z nim walczę, zwlaszcza dlatego że lubię wiele rzeczy robic sama, a nie wszystko umiem. Stronę “dobreprogramy” poradzila mi jedna koleżanka, i tak trafiłam na to forum. Jestem bardzo zadowolona… bo nauczyłam się wiele rzeczy. Na nowym bałabym się tak eksperymentować. Ale moj komputer…
…stwierdziłam, że jak studenci medycyny uczą się anatomii na trupach, to i ja tak samo ucze się anatomii komputera na trupie… tylko że sama go doprowadzilam do takiego stanu dobrze, że nie studiuję medycyny :twisted:
Nie, żartuję, nie zmarł. Jest w śpiączce
Czyli dziala, ale nie do końca… problem albo z zasileniem, albo z kartą graficzną, albo z tym i z tamtym… Idę walczyć dalej…