Witam wszystkich…
i z nadzieją na dobrą współpracę… ~Pzdr
Witam wszystkich…
i z nadzieją na dobrą współpracę… ~Pzdr
hello! witajcie
Justyna jestem, z Wrocławia studentka, 23 latka już niedługo wybiją.
Bardzo mile zaskoczona jestem szybkością działania tutejszych speców. A już wczoraj miałam zgrane na cztery płytki najważniejsze rzeczy z kompa i w ręku krążek z nowym systemem. A tu prosze - czary mary, kilka zrobionych rzeczy o których istnieniu nie miałam pojęcia :mrgreen: i… komputerek jak funkiel nówka :lol:
Heloł Wpadłem szukając pomocy, i zostanę, ciesze sie ze szybko uzyskałem odpowiedź Pozdrawiam.
witam się
Witam:P
YOU, Mam na imnię Krzysztof pochodze z Węgrowa, takie zadupie, koo Siedlec a dla tych co niewiedzą gdźie Siedlce to Węgrów znajduje sie ok.80 km. od stolicy (czyli Warszawy) kompa mam od 2002 roku. Moje zainteresowania to ogólnie informatyka. Latek juz trochę mam, ale wiek nie związany z nickiem, W kompie non stop cos masterkuje naraźie nic mi sie nie popsuło prócz spalonego dysku, ale to juz ze starości sie spalił nooo… To by było na tyle. Pozdro
siema wszystkim,
Mam na imie Mariusz i mam 19 lat i pochodze z takiego zadupia gdzies na podlasiu:)nie warto nazwy wymieniac nawet,nik jak widac wyzej nie wiem czemu taki tak wszedzie sie loguje,to przez moja fajna brodke to ktos tam raz czy dwa ze podobny jestem do tego danzel’a czy jak mu tam wiec no taki mam nick w sieci.uwielbiam ten serwis i nie znalazlem sie tu przypadkiem:).to moje 1 forum gdzie sie udzielam:)wiec no powoli sie wprawiam w klimacik hehe.jak widac moja ulubiona gra jest gothic…czekam na 3 czesc choc wiem ze mi nie pojdzie ale cos sie wymysli do tego czasu:)pozdrawiam wszystkich
Heja jestem siemol i tyle
Hey a więc jestem nowym userem,
mam na Imie Peter/Piotrek
mam 16 lat mieszkam w polskim mieśce Chicago /jednak po polsku mowię tak samo dobrze jak i po angielsku;>/(moza z wyjątkiem błędów ortograficznych)
z Polski pochodzę z pod Krakowa 8)
Hej Witam Wszystkich!
Bardzo serdecznie na tym wspanialym Forum!
Będe się starał pomagac w rożnych problemach, innych urzytkowników!
Moje hobby to głównie: informatyka i wszystko co z nią związane, lubie rownież pograc w piłkę nożną itp…
Hej!
Mam na imie Aleksander (alek)
Nick: Progmaniak
Mam 11 lat
Jak na swoj wiek mam duza wiedze o kompach
Moje hobby to oczywiscie komputery i sport
Znalazlem sie na tym forum poniewaz chcialem pomagac ludziom i zarejestrowalem sie.
Pozdro!
witam wszystkich dołączylem dzisiaj i mam nadzieje ze miło nam sie będzie współpracowało.
pydzik16
Jak trzeba sie przedstwic to jush:
Jestem sobie panna mam nascie lat i długo tu zabawie(radze się do mnie przyzwyczaić )
Poza tym ciekawuje sie sztuka i bezpieczeństwem
Witam!
Nazywam się Tomasz i mam 17 lat. Moja ksywa to Fracha (pochodzi od nazwiska ale to chyba Was nie interesuje) Awatar jest sprzed kilku lat a dokładnie z 6 klasy podstawówki ale bardzo mi się podoba i taki pozostanie Chodzę do Technikum Informatycznego (1 klasa). Moje zainteresowania, jak nie trudno się domysleć po szkole to ogólnie pojęta informatyka od grafki i webmasteringu do programowania i sieci komputerowych. Lubię słuchać muzyki, a w szczególności rocka. Na dobreprogramy wchodzę już od dłuższego czasu (odkąd pojawiła się reklama w kumputer świecie [bardzo dawno temu]) Myslę że w jakimś stopniu przyblizyłem Wam moją osobę Myślę że spędzę tu dużo czasu i postaram się pomóc niejednej osobie
Pozdrawiam!
Heya!
Jestem Michał i mam 16(prawie 17) lat. :twisted:
Siemka !
Jestem Tomek mam 14 lat i pochodze z Tychów
Niedawno zainteresowałem się obróbką/edycją/tworzeniem dźwięków…(nie muzyki) jeśli ktoś z was sie tym interesuje prosze o kontakt na gg lub PW
Też Tomek, też gimnazjalista, też ze Śląska.
Też… Wojtek :mrgreen: i też ze Śląska - 26 latek na karku i coraz bliżej trzydziechy :o ach jak ten czas leci hehe
Hej! Mam na imie Maciek i … uwaga … tez ze Śląska :mrgreen:
Witam mam na imie Paulina i jestem…nie ze Ślaska :mrgreen:
Ze Świętokrzyskiego