Jesteś stary

To za 200-300 zł bys sprzedał zamiast wyrzucać.

Takie złomy po pół roku wiszą na OLX a jedyne propozycje to “panie dam pięć dych i przesyłka gratis”.

Trzeba pisać: “stan kolekcjonerski, cena 1000 zł do minimalnej negocjacji” :stuck_out_tongue_winking_eye:

Zobacz sobie na allegro, lekko odpicowane 486/Pentium I za 200-300 zł sprzeda.

To że są oferty sprzedaży nie znaczy że ktoś to kupi.

Z ThinkPadem 600x sprawnym w bdb stanie pół roku się byjałem i za 200 nikt go nie chciał.

Ano pamiętam i to dobrze :grin: Gdzieś jeszcze mam Windows 98 i dysk o dużej pojemności bo aż 1GB :slight_smile: /

No faktycznie niemałej, ja właśnie wziąłem do ręki dysk IBM WDA-L42S, o zabójczej pojemności… 40 MB.

Mój pierwszy dysk miał 21 MB. I co ciekawe, można było w nim obracać talerze ręcznie.

U mnie na ścianie wisi 3,5" o jakiejś potężnej pojemności, mniej jak 10GB.
Na regale leży całkiem niedawno zdobyty 3,5" ATA 250GB, ale temu to chyba stację dokującą dokupię i będę używał, wyjęty z nagrywarki DVD Panasonica.

Co ciekawe nie mam nawet pod co go podłączyć żeby sprawdzić czy działa bo nigdzie nie mam już ATA.

Z ciekawostek które jeszcze u mnie leżą to 40GB SATA 2,5" Toshiba.
Transfery na nim dochodzą do 20MB/s.
Mam też gdzieś 20GB dysk zewnętrzny 1,8".

Kupiłem kiedyś na Wish’u pendrive uwaga: 2 TB za 20€.

Ale to jest jednorazowe 2TB - raz tyle nagrasz, drugi raz się nie uda. A przy okazji nagrane dane szlag trafi.

by-zy-du-ra! Może tam nagrywać petabajty danych! firmware pozwoli! :smiley: co z tego, że wszystko poza (zakładam) 2GB leci w kosmos i nic więcej nie odczyta :smiley:

1 polubienie

Co z średnimi (wiek)?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ?Oddzielny wątek będzie?

Dzieci i ryby głosu nie mają.

Cicho ryba :stuck_out_tongue:

tomciu i pepsi to ten sam człowiek? :thinking:

Garoza nie znasz?

A! No tak. Wybacz, zamyśliłem się :wink: Garoz i sexi69bis :wink: Już nadążam :wink:

To nie ja. Never.

To i tak niezły wynik, mnie nagrało ok 800 MB.:grinning: