jetAudio - problem


(grand) #1

Zainstalowałem ostatnio jetAudio (najnowsza wersja) na świeżutkim Win 2000 pro SP4.

Ustawiłem powiązania z plikami audio (mp3, ogg, ape, itp.)

Przy uruchamianiu poprzez klikanie na ikonkę programu, nie ma żadnych problemów, jednak w wypadku zaznaczenia większej ilości plików i z menu exploratora wyboru pozycji "odtwarzaj przy użyciu jetAudio" lub po prostu kliknięciu Enter ukazuje się następujący komunikat:

jet6vq.jpg

jetAudio uruchamia się wtedy w kilku swoich kopiach odtwarzając kolejne utwory tyle, że robi to jednocześnie.

W menagerze znajduje się również kilka procesów potwierdzających uruchomione kolejne kopie, a w trayu ukazuje się kilka ikonek aplikacji.

Próbowałem już:

  • ściągnięcia instalki z innego miejsca,

  • reinstalacji progsa i czyszczenia rejestru z jego wpisów,

  • aktualizacji programu,

  • zastosowania innych skinów.

Dodam również, iż instalowałem program (z tej samej instalki) kiedyś na WinXP SP2 i działał bez zarzutów :frowning:

Ma ktoś koncepcję co z tym zrobić (może da się jakoś wymusić na systemie uruchamiane tylko jednej kopii programu, lub inne propozycje).

Z góry wielkie dzięki!


(aju) #2

Zainstaluj najnowszą wersję dostępną na stronach http://www.jetaudio.com

Czy dzieje się tak samo, gdy zaznaczysz kilkanaście mp3ek==>ppm=>jetaudio=>odtwarzaj przy użyciu jetaudio?


(grand) #3

również się tak dzieje - pisałem już o tym:

też nic nie daje:

Może jakieś inne propozycje?


(aju) #4

Próbowałeś zmienić skórkę w programie na inną?

Oprócz 3 standardowych w programie więcej znajdziesz na stronie http://www.jetaudio.com


(grand) #5

oczywiście

dzieje się tak przy włączaniu kolejnej kopii programu (chce wczytać tą samą skórkę co poprzednia) :frowning: