JPortal i darmowy serwer


(Romek) #1

Siemka mam pytanie: tylko od razu proszę nie krzyczcie na mnie i nie dawajcie odnośnika do poradnika webmastera. Chodzi mi o to że chcę zainstalować JPortala na darmowym serwerze, dotychczas wszystkie stronki moje były na serwerze host.sk ale teraz zostało wstrzymane dodawanie bazy i modyfikowanie starej, dlatego zwracam się do was forumowicze o podanie mi dobrego serwera na mojego CMSa i opisanie krok po kroku jak się tam zarejestrować. Z góry dziękuję

P.S Próbowałęm także na haa.pl ale tam przy rejestracji pokazuje mi jakiś błąd i nie dostaję maila aktywacyjnego.

Pozdrawiam


(Grzegorz) #2

funpic.de

opis masz na http://www.xforce.xt.pl/


(Lksstudzionka) #3

http://60free.ovh.org :lol:

a rejestracja jest banalna: http://60free.ovh.org/pl/cgi-bin/add.cgi :x


(Grzegorz) #4

Maksymalna wielkość bazy MySQL 4 MB

na funpic jest nieograniczona i 2500 MB dysk :smiley:


(Piotrek Płatek) #5

ale na funpic jest ogromna reklama i obsługa panelu admina jest jakaś taka ciężka


(Grzegorz) #6

dla mnie banalna :stuck_out_tongue: a reklama raz na jakis czas sie pojawi :smiley:


(system) #7

a na 60free nie ma żadnych reklam, panel intuicyjny, brak limitów transferu :stuck_out_tongue: