jPortal i stat4u? Gdzie wkleić kod?


(Czarek1995) #1

Witam! Zrobiłem sobie stronke na yoyo.pl z przeinstalowaniem jPORTAL. Chiałbym sobie zrobić staty stat4u tylko niewiem gdzie ten kod wkleic? Pomożecie?


(matfeusz) #2

Załóż nowy temat na stronie głównej. A w treści posta wpisz kod!

PS. phpBB działa na jPortal też powinno!


(Czarek1995) #3

Ale ja chcę, żeby to było na dole. Da się to zrobić?


(matfeusz) #4

Chwile szukałem w necie i moim zdaniem nie można tak zrobić!


(Skr3czu) #5

Możesz dać w stopce.Albo możesz edytować thema i tam wstawic kod.


(Czarek1995) #6

Ale nadal mi nie nalicza ;/