JPortal problem po instalacji

Witam mam taki problem po zainstalowaniu JPortal, wszystko było oki, wgrałem na server zainstalowałem. Potem coś pogrzebałem w ustawieniach administracyjnych, zmieniłem chyba stopke gdzie pisze Imie i Nazwisko i cośtamm…

i wywala mi taki błąd

$aadres = 'xxxxxxxxxxx'; $default_theme = 'xxxx'; $site_name = 'XXXXXX'; $full_name = 'XXXXX'; $mailer['admin'] = 'bartus2003@gmail.com'; $db_host = 'sql.boo.pl'; $db_user = 'bartus2003'; $db_pass = 'xxxx'; $db_name = 'xxx'; $prefix = 'portal_'; $globals = true ; $art_limit = '10'; $forum_limit = '20'; $gbook_limit = '15'; $smilies = 'on'; $search_limit = '10'; $link_limit = '10'; $down_limit = '10'; $news_limit = '15'; $art_sort = 'date DESC'; $link_sort = 'date DESC'; $down_sort = 'date DESC'; $forum2_limit = '25'; $rank_2 = '10'; $rank_3 = '50'; $rank_4 = '100'; $rank_5 = '300'; 

Warning: include(theme//index.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/accounts_b/bartus2003/public_html/portal/index.php on line 45

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'theme//index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/accounts_b/bartus2003/public_html/portal/index.php on line 45

czy nie można zmieniać stopki??? czy co? :?

Ale gdzie to wyskoczyło ? tam gdzie stopka ? możesz się do PA zalogować ?

nie moge nigdzie wejsc

To raczej bedzie musiał od nowa to zaistalować tylko skopiuj sobie bazę ,żeby nie robić wszystkiego od nowa jak coś tam miałeś zrobionę…

niestety ostatnio jPortal wywala takie błędy przy próbie zmienienia stopki lub domyślnego theme’a najlepiej robić to nie przez ustawienia w PA lecz w plikach wszystko pozmieniać na swoje (więcej info na forum.jportal.pl). Niestety będziesz musiał zainstalować JPortala jeszcze raz tylko tym razem nie zmieniaj nic w ustawieniach…

Właśnie dokładnie, instalowałem od nowa nadałem CHMODY i stopke wyedytowłem w plikach i jest wszystko ok :slight_smile: